Surpriză uriașă la FCSB: Dinu Todoran e noul antrenor

Surpriză uriașă la FCSB: Dinu Todoran e noul antrenor

Gigi Becali a anunțat că Dinu Todoran este noul antrenor de la FCSB.

Acesta are 42 de ani, nu are o carieră impresionantă ca antrenor, ci este mai degrabă necunoscut.

El a fost antrenor la echipa U19 de la FC Voluntari și la CSM Slatina, echipă de liga a doua.

Becali spune ca l-a ales deoarece era la manastire in momentul in care l-a pus pe Mihai Stoica sa-i propuna sa vina sa coordoneze academia juniorilor de la FCSB. Faptul ca este un om credincios l-a convins pe Becali ca Todoran trebuie numit antrenor la prima echipa, nu la juniori.

ADVERTISING

”Am ales un antrenor, un om sincer, pe criteriu de om bun, pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune, ca să-l punem la Academie.

L-a sunat și i-a zis că e la mănăstire. Dacă era la biserică, atunci nu-l punem la Academie, ci direct la prima echipă. L-am chemat, a venit, a semnat”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Apoi, Becali a explicat această decizie complet neașteptată.

”Voi mă știți pe mine cum sunt. Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană. Așa fac eu și mi-a mers bine în viață. Decât să câștig cu un om rău, mai bine pierd cu un om bun.

ADVERTISING

Jucătorii nu gândesc ce antrenor e. Ei, când au semnat un contract, au gândit că semnează pe trei ani, pe patru ani, pe cinci ani. Ei nu au semnat că ne dă un antrenor sau altul”, a recunoscut Gigi Becali.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!