Surpriză mare la Dinamo: Mureșan a anunțat numele noului antrenor

Surpriză mare la Dinamo: Mureșan a anunțat numele noului antrenor

Iuliu Mureșan a anunțat numele noului antrenor al lui Dinamo, după demiterea lui Dario Bonetti.

Acesta va fi Sorin Colgeag, în vârstă de 49 de ani, care pregătea până acum echipa a doua.

”Câteva etape va fi antrenor Sorin Colceag. El este antrenor cu Licență UEFA Pro, la fel ca și Iulian Mihăescu, cel care-i va fi secund", a spus Mureșan pentru DigiSport.ro.

Apoi, Mureșan a explicat de ce l-a ales pe Colceag deși a avut și alte nume pe listă.

"A demonstrat că se pricepe și în perioada în care a fost la Zimbru Chișinău. El acum era la noi în club la echipa a doua și am văzut cum lucrează. Plus că m-am gândit că nu vreau să numesc un antrenor pentru o etapă. Sigur va fi pe bancă la meciul cu Botoșani, dar și joi la meciul de Cupă. Și va mai sta și după aceea, pentru că eu consider că un antrenor are nevoie de timp pentru a-și impune strategia. Sunt momente când cariera unui antrenor depinde de o șansă. Aceasta poate fi șansa lui Sorin Colceag.

În plus, va fi un staff format din trei antrenori licențiați UEFA Pro. Pe lângă Sorin Colceag și Iulian Mihăescu îl mai avem pe Iulian Matei, și el licențiat UEFA Pro, care era la centrul de copii și juniori. Nu știu câte alte cluburi se mai pot lăuda cu așa ceva Cei trei vor colabora foarte bine împreună, va fi un staff puternic", a explicat el.

Colceag a fost antrenor principal doar la Gloria Popeşti Leordeni, Metaloglobus, România U16, România U17 şi Zimbru Chişinău.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!