Surpriză interesantă pregătită de galeria Rapidului înainte de marele derbi cu FCSB

Surpriză interesantă pregătită de galeria Rapidului înainte de marele derbi cu FCSB

Rapid București – FCSB va fi marele derbi al etapei curente de play-off din Superliga, un meci cu ample orgolii între cele două formații, meci care însă le găsește pe cele două în forme de joc diametral opuse.

Cu toată supărarea suflării rapidiste, Rapid având o serie de șase jocuri la rând fără victorie, Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a anunțat că ultrașii echipei din Giulești le vor oferi o primă simbolică jucătorilor, dacă aceștia vor trece de rivala FCSB.

„Jucătorii o să aibă o primă din partea noastră! Nu pot să spun mai multe, decât că dacă vor câștiga, vor avea și o primă. O să auziți după. E din partea noastră, a suporterilor. E o sumă de bani pentru fiecare. Dacă vor câștiga, marți mergem la ei și vor avea o primă de la noi. Am mai făcut-o doar când echipa era la greu și noi le mai plăteam deplasări și diverse lucruri. Când erau probleme cu banii după ce a plecat Copos și eram în ligile inferioare. Când a fost Copos nu era nevoie, pentru că îl aveam pe cel mai bogat român acolo!

ADVERTISING

Nu zic că domnul Șucu nu este bogat, dar este un moment mai special și ne dorim din tot sufletul să nu câștige Steaua campionatul. Vrem să îi încurcăm și nu ne dorim să câștige titlul în ultimul meci cu noi”, a fost declarația făcută de Corsicanu pentru cotidianul Fanatik.

Cel mai probabil arena de 14.000 de locuri din Grant va fi arhiplină în această seară. Dacă FCSB va învinge, va ajunge pe locul 2, peste CFR Cluj, la două lungimi în spatele Farului.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!