Superliga: Universitatea Craiova pierde surprinzător la Voluntari

Superliga: Universitatea Craiova pierde surprinzător la Voluntari

CS Universitatea Craiova a fost învinsă în deplasarea de la FC Voluntari, scor 1-0, prima victorie a ilfovenilor în 2023, în runda curentă din Superligă, în stagiunea competițională 2022/2023.

Singurul gol a fost marcat de moldoveanul Vadim Rață, în minutul 50. Fundașii olteni au ieșit total greșit la offside și l-au lăsat descoperit pe Rață la circa 7 metri în spatele lor, iar fostul jucător de la FCSB nu îl putea ierta pe Popescu.

O victorie care a surprins pe mulți, căci Voluntariul nu câștigase niciun meci în 2023 și nicio partidă din ultimele 8. De cealaltă parte, Craiova a scos doar un punct în ultimele 4 deplasări consecutive și dezamăgește din nou, fiind greu de sperat la titlu cu o asemenea prestație.

ADVERTISING

Voluntari este pe 11 cu 29 de puncte, în timp ce oltenii rămân pe 5 în clasament, dar pot rămâne la distanță destul de mare de FCSB și Rapid.

Echipele de start:

FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Marcelo Lopes, Meleke, Helder, V. Raţă, N. Aliji - Nemec, Damaşcan.

Rezerve: Jesus Collado, Ignacio Paz, Al. Vlad, Cr. Costin, Voican, Răduţ, D. Florea, Merloi, Dumiter.

Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, Ndong - Mateiu, D. Sala - Cîmpanu, Roguljic, A. Ivan - Koljic.

ADVERTISING

Rezerve: Lazar, Mitrea, Găman, Badelj, Hanca, Rivaldinho, Işfan, Baiaram, J. Markovic.

Antrenor: Eugen Neagoe.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!