Superliga: U Craiova 1948 învinge FC Voluntari la loviturile de departajare și va juca barajul pentru Conference League

Superliga: U Craiova 1948 învinge FC Voluntari la loviturile de departajare și va juca barajul pentru Conference League

U Craiova 1948 a câștigat meciul decisiv cu FC Voluntari, scor 4-3 la loviturile de departajare (3-3 în timpul regulamentar), și s-a calificat în barajul pentru Conference League.

Chițu a deschis scorul în minutul 36, după o ieșire greșită a portarului Mihai Popa. Apoi, în minutul 61, Baeten a făcut 2-0 după un șut la care Popa a gafat iar inexplicabil.

Trei minute mai târziu, Chițu a făcut dubla, după o minge greșită de apărarea ilfovenilor.

Finalul a fost nebun deoarece ilfovenii au revenit de la 0-3. Pentru oaspeți au marcat Aliji cu un șut din afara careului, în minutul 78, și Sigurjonsson din penalti în minutul 85. Dramatismul a atins cote maxime după ce Dumiter a făcut 3-3 în minutul 90+6 cu o lovitură de cap și a dus meciul în prelungiri, iar apoi la penaltiuri, unde oltenii s-au impus după un ultim gol marcat de George Ganea.

ADVERTISING

Oltenii vor întâlni în baraj ocupanta locului 3 din Superliga, care va fi decisă duminică, între CFR Cluj și Universitatea Craiova. CFR Cluj e obligată să învingă Farul pentru a nu mai depinde de rezultatul din meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi. Dacă CFR Cluj nu bate, iar Universitatea Craiova învinge, atunci oltenii vor juca barajul cu rivala locală.

Farul va juca în Liga Campionilor, iar FCSB și Sepsi sunt calificate deja în Conference League.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇