Superliga: Remiză în derbiul Universităților, Cluj vs Craiova

Superliga: Remiză în derbiul Universităților, Cluj vs Craiova

Universitatea Cluj și Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în ultima partidă a zilei de duminică din Superliga, în etapa cu numărul 10 a stagiunii competiționale 2024/2025.

Cele două goluri au fost marcate de Thiam și Oshima, în minutele 38 și 67.

Două reprize diametral opuse, în care în prima Clujul a dominat și a presat în jumătatea adversă, iar golul a venit cumva firesc, pe cursul jocului. Atacantul Thiam a fructificat o pasă inspirată de la Nistor și Clujul părea că va mai face o victimă cu nume în acest sezon.

ADVERTISING

Cu două schimbări făcute la pauză de Gîlcă, intrările lui Căpățână și Badelj, Craiova a arătat mai bine, mai incisivă, curajoasă și impetuoasă. Șutul japonezului Oshima, deviat, a făcut diferența, iar oltenii pleacă totuși din Ardeal cu punct.

GOOL Craiova cu noroc. Oltenii egalează pe Cluj Arena

Clujul lui Sabău, de departe cea mai bună trupă a sezonului, rămâne oricum prima în clasament, cu 22 de puncte, 5 peste Oțelul și șase peste Craiova și Dinamo. Rămâne totuși impresia că băieții lui Sabău au ratat șansa de a mări ecartul în fruntea Superligii.

ADVERTISING

De la promovarea din 2014, echipa din Bănie a câștigat împotriva ardelenilor de 3 ori, în timp ce 5 întâlniri s-au încheiat la egalitate, deci nicio victorie clujeană.

Echipele de start:

U Cluj: Gertmonas - Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu - Silaghi, Bic, G. Simion - Silaghi, Nistor, Thiam - Berto. Rezerve: Gorcea, Oancea, Werff, Mitrea, Briz, Codrea, Rață, Oaidă, Boța, Tchassem, Blănuță. Denis Moldovan.

Universitatea Craiova: L. Popescu, Ndong, Maldonado, Sierra, Bancu – Oshima, Screciu – Paradela, Baiaram, Mitriță – Koljic. Rezerve: Lung Jr., R. Stoian, Gașpar, Badelj, Zajkov, Căpățînă, Houri, Danciu, D. Barbu, Bana, Mora, Ivan.

ADVERTISING

Arbitru: Florin Chivulete.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!