Superliga: Rapid București, eșec dramatic cu Hermannstadt, pe teren propriu

Superliga: Rapid București, eșec dramatic cu Hermannstadt, pe teren propriu

Rapid București a fost învinsă cu 1-0 de către AFC Hermannstadt, în ultima partidă a zilei de sâmbătă din Superligă, în runda curentă a stagiunii competiționale 2022/2023.

Unicul gol a fost marcat de Silviu Balaure în minutul 32, după centrarea lui Călin Popescu de pe flancul stâng, după o lovitură liberă primită de sibieni.

A fost un meci plin de incidente pe Giulești însă, pe lângă acel gol mai sus-amintit. Hermannstadt a primit un penalti în minutul 35, după un presupus henț în careu al lui Ioniță. Însă arbitrul Flueran a verificat faza la VAR și a anulat propria sa decizie.

ADVERTISING

Finalul a fost unul dramatic, cu un penalti primit de data asta de Rapid, însă același Dugandzici a ratat lovitura de la punctul cu var, tot în prelungiri, exact așa cum s-a întâmplat și acum 2 etape cu Mioveni...

Rapidul lui Mutu rămâne cu cea mai slabă prestație din 2023 și nu poate profita de pasul greșit făcut de Farul lui Gică Hagi.

12.000 de suporteri au asistat la duelul din Giulești, fani care au putut observa și debutul lui Ongenda pentru vișinii, un jucător care a bifat doar o repriză azi, fără să impresioneze.

ADVERTISING

Echipe de start:

Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, C. Ignat, J. Morais - Emmers, Crepulja, A. Ioniță II - Papeau, Luckassen, Ongenda.
Rezerve: Drăghia, P. Iacob, Dr. Grigore, Onea, Al. Albu, Pănoiu, Kait, Costache, Dugandzic.
Antrenor: Adrian Mutu.

Hermannstadt: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț - Biceanu, Sota Mino - Balaure, Limaj, C. Popescu - D. Paraschiv.
Rezerve: Muțiu, Medina, Antoche, Alhassan, Oroian, Bărbuț, Dr. Iancu, G. Iancu, Babic.
Antrenor: Marius Măldărășanu.

Arbitru: Flueran Viorel.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!