Superliga: Hermannstadt a făcut scor cu liderul Farul la deschiderea noului stadion din Sibiu

Superliga: Hermannstadt a făcut scor cu liderul Farul la deschiderea noului stadion din Sibiu

AFC Hermannstadt a dispus de lidera campionatului Farul Constanța, scor 4-0 chiar la inaugurarea noului Stadion Municipal din Sibiu.

A fost un meci decis de golurile semnate de Balaure, o dublă în minutele 2 și 54, plus Buhăcianu din penalti în minutul 71, dar și Petrescu, tot din penalti, în minutul 94.

Chiar la deschiderea noului stadion superb din Sibiu, o cochetă arenă de peste 10.000 de locuri, un meci a cărui lovitură de deschidere i-a aparținut lui Viorel Hizo, fost antrenor la Inter Sibiu în tinerețe, echipa din localitate a făcut o prea frumoasă surpriză în fața liderului Farul Constanța.

ADVERTISING

Balaure a făcut spectacol încă de la debut și a marcat la prima fază de poartă, apoi a realizat și dubla în minutul 54, cu un gol frumos de la margine de careu. Primul gol a venit după pasa lui Opruț, fundaș dreapta deja de națională.

După eliminarea directă a lui Mihai Popescu, minutul 64, Farul practic nu a mai contat și a mai luat un gol, din penalti, gol semnat de Buhăcianu, dar și din partea lui Petrescu, în prelungiri, tot de la punctul cu var. Mai amintim și eliminarea directă a lui Issah, de la Sibiu, minutul 76, după o fază asemănătoare cu eliminarea lui Popescu, fault extrem de dur.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Este doar a doua înfrângere a Farului în acest sezon, Farul care poate avea doar un punct acum peste CFR, dacă clujenii vor învinge duminică în deplasarea de la FC Botoșani. Sibiul e pe loc de play-off, 6, cu 30 de puncte, unul peste Sepsi și Petrolul.

Echipele de start: 

HERMANNSTADT: Letica - Butean, Bejan, Antoche, Opruţ – Mino, Biceanu - Balaure, Alhassan, Oroian - Paraschiv.
REZERVE: Muțiu, Issah, Medina, Răuță, Năstăsie, P. Petrescu, C. Popescu, Babic, Buhăcianu.
ANTRENOR: Marius Măldărășanu.

FARUL CONSTANȚA: Aioani - Sîrbu, Larie, Popescu, Kiki - Artean, Băluţă, Grameni - Torje, Alibec, Pitu.
REZERVE: Buzbuchi, Benzar, Nedelcu, Bîrzu, Casap, Doukoure, Sali, Morar, Moldoveanu.
ANTRENOR: Gheorghe Hagi.

ADVERTISING

Arbitru: Dumitrache Bogdan (Bucureşti).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!