Superliga: FCSB se împiedică de Universitatea Cluj

Superliga: FCSB se împiedică de Universitatea Cluj

FCSB și Universitatea Cluj au remizat, scor 2-2 pe Arena Națională, în etapa a 11-a din Superliga României.

Deși a deschis scorul în minutul 8, prin Dawa, care a înscris cu capul după o neînțelegere în careul clujenilor, în apropierea liniei porții, FCSB s-a văzut egalată repede, în minutul 26. Dan Nistor a șutat frumos din interiorul careului lui Ștefan Târnovanu, după ce l-a depășit ușor pe Joyskim Dawa.

FCSB a intrat, totuși, în avantaj la cabine, printr-un gol marcat de Adrian Șut în minutul 39, atent pe respingere după o lovitură liberă executată în forță de Florinel Coman.

ADVERTISING

Deși a controlat meciul și a mai ratat ocazii mari de gol, FCSB n-a reușit să se distanțeze și, în final, s-a văzut egalată printr-o reușită a lui Bogdan Mitrea. Fundașul central a înscris cu capul, după un corner executat foarte bine de Dan Nistor.

S-a terminat 2-2 pe Arena Națională, după ce în ultimele minute ambele formații au forțat câștigarea meciului, fără succes.

În urma rezultatului, FCSB rămâne în continuare pe primul loc în clasamentul din Superligă, cu 26 de puncte după 11 meciuri jucate, la patru lungimi distanță de CFR Cluj, echipa de pe locul 2 care are, însă, și un meci mai puțin disputat.

ADVERTISING

De partea cealaltă, Universitatea Cluj a acumulat 12 puncte și se află poziția a 11-a din ierarhia Superligii.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!