FCSB a plătit 600.000 de euro pentru un fotbalist recomandat la o rivală din Superligă: "L-au influențat!"

FCSB a plătit 600.000 de euro pentru un fotbalist recomandat la o rivală din Superligă: "L-au influențat!"

FCSB s-a mișcat repede și a plătit 600.000 de euro pentru transferul unui fotbalist recomandat la o rivală din Superligă.

Este vorba despre Darius Olaru (25 de ani), care acum este căpitanul echipei, pe care l-a transferat în ianuarie 2020 de la Gaz Metan Mediaș, în ciuda faptului că a fost recomandat la Universitatea Craiova.

Sorin Cârțu, fostul președinte al clubului oltean, a dezvăluit că l-a recomandat pe Darius Olaru la Universitatea Craiova înainte de a ajunge la FCSB pentru 600.000 de euro.

Totuși, Mihai Rotaru nu a luat în calcul aducerea sa pentru că, susține Cârțu, patronul echipei a fost influențat.

ADVERTISING

"L-au influențat în multe atitudini și decizii negative. În acel moment, Universitatea Craiova putea să ia orice jucător de la Gaz Metan Mediaș, la ce foame era acolo și lipsă de bani. Și tu nu îl alegi p-ăla. Puteai să iei orice! Era foame! Eu nu eram la echipă atunci, dar pe influența negativă pe care o avea s-a ales Ivanov, Bic, Fortes. U Craiova a luat 3 jucători de la Gaz Metan! Care era problema? Olaru era un copil, cum să nu vezi calitatea lui", a declarat Sorin Cârțu la Fanatik Superliga.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Darius Olaru a strâns 146 de meciuri, 24 de goluri și 28 de pase de gol în toate competițiile de la transferul la FCSB.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!