Superliga: FCSB revine pe podium după o victorie facilă cu Petrolul

Superliga: FCSB revine pe podium după o victorie facilă cu Petrolul

FCSB a obținut, joi, o victorie facilă împotriva Petrolului, 4-1 pe Arena Națională, în etapa a 28-a din Superliga României.

FCSB – Petrolul 4-1
Au marcat: Șut 6, Compagno 29, 57, Edjouma 87 / Mathaus 9

FCSB a primit vizita Petrolului pe Arena Națională, în etapa a 28-a, cu o misiune clară: să țină aproape de liderul Farul și de campioana CFR Cluj înainte de intrarea în play-off-ul Superligii! Fără Mihai Pintilii pe bancă, FCSB a obținut o victorie ușoară contra "lupilor galbeni".

"Roș-albaștrii" au început tare și, după două ocazii ale Petrolului, Adrian Șut a deschis scorul în minutul 6, după o fază frumoasă făcută de Florinel Coman în interiorul careului. Avantajul FCSB a fost anulat după doar trei minute, când Felix Mathaus a marcat cu un șut de la 12 metri, din careu, după un corner respins defectuos.

ADVERTISING

FCSB a intrat totuși în avantaj la pauză, după ce Andrea Compagno a transformat un penalty scos de Olaru, după un fault al lui Borța. Atacantul italian a reușit dubla în minutul 57, cu o lovitură de cap, după o centrare excelentă a lui Risto Radunovic.

Ultimul gol marcat de FCSB, prin Malcom Edjouma, a fost o adevărată bijuterie. Mijlocașul francez a reușit o foarfecă spectaculoasă cu care l-a băgat cu totul în poartă pe goalkeeperul Octavian Vâlceanu. Reușita a venit în minutul 87 și a completat o prestație bună a FCSB și o victorie facilă împotriva unui adversar modest, care n-a pus mari probleme.

ADVERTISING

După acest succes, FCSB a revenit pe locul trei în clasamentul din Superlig, cu 54 de puncte, la cinci în spatele campioanei CFR (59) și la șapte în spatele liderului Farul (61).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!