Superliga: FCSB rămâne fără victorie în campionat după o remiză nebună cu FC U Craiova

Superliga: FCSB rămâne fără victorie în campionat după o remiză nebună cu FC U Craiova

FCSB și FC U Craiova 1948 au terminat la egalitate, scor 1-1 în ultima partidă a zilei de duminică din Superliga, în etapa cu numărul 3 a stagiunii competiționale 2022/2023.

Golurile unui meci care a început duminică seara și s-a terminat luni dimineața, după ora 12 așadar, au fost aduse de Tamm de la gazde și de Compagno din penalti pentru olteni.

Prima repriză de pe Arena Națională a fost una spectaculoasă, cu ocazii de gol la ambele porți, cu o Craiova arțăgoasă, agresivă, atât de periculoasă la poarta lui Târnovanu, care s-a evidențiat în multiple rânduri.

ADVERTISING

Bauza a început șirul de ocazii când a scăpat singur cu Târnovanu, dar a tras alături. Trei minute mai târziu, portarul în roș-albastru a prins lovitura de cap a lui Compagno. În minutul 33, același decar Bauza prinde un șut fabulos, dar Târnovanu mai face o paradă de zile mari. Ovidiu Popescu are un șut genial de la peste 30 de metri la vinclu în minutul 40, dar Popa scoate în corner. Iar mitanul se încheie cu transversala lui Coman dintr-o execuție de zile mari..

Inspirația lui Dică l-a adus pe Tamm în teren în locul lui Bouhenna după pauză, un algerian atât de neinspirat în primele 45 de minute în defensivă. Estonul Tamm a marcat repede în minutul 47 după un carambol în careul oaspete, imediat după un corner. Șutul său din plin careu s-a dus imparabil la colțul lung pentru Popa.

ADVERTISING

Egalarea a fost însă una rapidă, în minutul 56, după un penalti pe care Craiova l-a primit abia după consultarea VAR. A fost o talpă clară a lui Dawa care l-a călcat serios pe tendonul lui Ahile pe Duarte.

Oricât s-au mai străduit cele două echipe, rezultatul a rămas același, 1-1. Și ocazii au mai fost, fără îndoială. Vom reține bara, încă una!, a lui Coman din prelungiri, minutul 92, sau șutul lui Marquet abia respins în corner de Târnovanu de pe final de meci.

FCSB rămâne fără victorie în acest sezon, având abia 2 puncte, în timp ce Craiova lui Mititelu bifează primul egal, având 4 puncte în clasament.

ADVERTISING

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Bouhenna, Radunovic - Şut, Oaidă - Cordea, Olaru, Fl. Coman - I. Stoica.
Rezerve: Vlad, Haruţ, Oct. Popescu, Lixandru, Tamm, Fl. Achim, Pantea, Musi, Mamut.
U Craiova 1948: R. Popa - Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert - Asamoah, V. Achim - Baeten, Bauza, Van Durmen - Compagno.
Rezerve: Mogoşanu, R. Grigore, G. Enache, D. Albu, Blidar, Sidibe, Marquet, Chiţu, Cl. Bălan.

Arbitru: Adrian Cojocaru.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!