Superliga: FCSB învinge UTA și Nicolae Dică primește încă o gură de oxigen

Superliga: FCSB învinge UTA și Nicolae Dică primește încă o gură de oxigen

FCSB a învins UTA Arad la București, scor 2-1 în ultima partidă a zilei de duminică din Superliga, în etapa cu numărul 14 a sezonului competițional 2022/2023.

Golurile serii pe Arena Națională, una mai mult goală decât plină, având în vedere ce s-a întâmplat joi seara cu Silkeborg, au fost marcate de Olaru și Compagno, minutele 16 și 88, ultimul din penalti, pentru gazde, respectiv Claudiu Keșeru pentru arădeni, în minutele de prelungire.

Oamenii lui Nicolae Dică au controlat într-o măsură destul de importantă jocul de pe Arena, începând în trombă cu gol după primul sfert de oră, gol reușit de Olaru, șut frumos de la distanță la colțul lung. Foarte multe realizări nu au mai fost până la următorul gol ros-albastru, e drept multe ocazii ratate de Compagno, Olaru, Coman și compania.

ADVERTISING

Gazdele au primit un penalti după un henț clar comis de UTA, iar Compagno a punctat sec golul clar al victoriei. Au mai fost totuși puține emoții căci Claudiu Keșeru, fostul stelist, intrat de curând, marca rapid pentru 1-2, însă a fost ultima izbucnire de orgoliu a alb-roșilor.

FCSB obține un balon uriaș de oxigen cu această victorie, a treia consecutivă în campionat, iar aceste trei puncte duc gruparea din Berceni până pe locul 7 în campionat, la doar doi pași în spatele lui Sepsi, plus un meci în minus de disputat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

UTA Arad este abia pe locul 12, cu 16 puncte acumulate până acum.

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Pantea - Cordea, Edjouma, Olaru - Omrani, Compagno, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad - Haruţ, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Boboc, Nikolov, Oaidă, Radaslavescu.

UTA: Fl. Iacob - Vukcevic, Benga, Chindriş, Abeid - Anton, Cascini - Stahl, R. Pop, Otele - Postolachi. Rezerve: Balauru - Dobrescu, Erico, Hoxhallari, Batha, Ubbink, Negoescu, Joebello, Keşeru.

Arbitru: Sebastian Colțescu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!