Superliga: FCSB învinge cu emoții pe FC Voluntari și ține urmăritoarele la distanță

Superliga: FCSB învinge cu emoții pe FC Voluntari și ține urmăritoarele la distanță

În goana punctelor, pentru pune din nou o distanță de 10 lungimi între ea și Rapid, FCSB a început slab meciul cu FC Voluntari. Gazdele au descis scorul, după ce au jucat mai bine, prin Andrei Dumiter (16), care a înscris din apropiere, după ce Târnovanu reușise să respingă în primă fază.

Replica FCSB a venit prin Coman, care nimerit bara din interiorul careului, în minutul 24, apoi prin Luis Phelipe, care a trimis peste transversală, cu capul, din apropiere, după un corner executat înșelător de Risto Radunovic. S-a intrat la cabine cu avantaj de un gol pentru FC Voluntari.

ADVERTISING

Repriza a doua a început perfect pentru FCSB. Florinel Coman a reușit o dublă, în minutele 48 și 54, cu un șut elegant în diagonală din careu și cu o minge trimisă pe lângă portarul Fernandez, după o intercepție ratată a fundașilor ilfoveni ca urmare a unei degajări a lui Târnovanu.

Dominarea FCSB a fost totală în partea secundă, iar singura ocazie pe care a avut-o FC Voluntari a fost anihilată de Risto Radunovic, care a respins in-extremis în corner o centrare a lui Robert Popescu care a trecut razant prin fața porții "roș-albaștrilor".

ADVERTISING

În urma rezultatului, FCSB acumulează 61 de puncte și reface diferența de 10 lungimi în fața Rapidului, care ocupă locul 2, cu 51 de puncte. De partea cealaltă, FC Voluntari rămâne pe locul 14, de baraj, cu 27 de puncte, la două de Dinamo, formație aflată pe primul loc direct retrogradabil (25).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!