Superliga: FCSB câștigă cu UTA și se distanțează la 11 puncte avans în fruntea clasamentului

Superliga: FCSB câștigă cu UTA și se distanțează la 11 puncte avans în fruntea clasamentului

FCSB a câștigat, scor 4-0, cu UTA Arad pe teren propriu, în etapa a 22-a din Superliga României.

De 8 minute a fost nevoie pentru o primă ocazie importantă, ratată de Ariel Lopez, care a trimis cu capul în transversală din câțiva metri, după o centrare din dreapta.

Deși n-a arătat mare lucru, FCSB a avut nevoie de doar două minute pentru a se distanța la 2-0, printr-o dublă a lui Darius Olaru. Mai întâi, căpitanul FCSB a șutat excelent de la 17 metri, fără șanse pentru portarul Kucher, după o minge plouată ca urmare a unei respingeri din interiorul careului.

ADVERTISING

Apoi, a Olaru a profitat de o "pasă" de la un adversar, Tiberiu Căpușă, s-a trezit cu mingea la picior în careu și nu l-a iertat pe Kucher pentru 2-0.

Prima repriză s-a încheiat cu o ocazie ratată de UTA, prin Andrej Fabry, care a reluat peste poartă din careu, după o cursă excelentă a lui Omondi în partea stângă. Partea secundă a meciului a început tot cu FCSB în prim-plan, care a ratat o șansă bună de gol prin Alexandru Băluță, în minutul 54.

Apoi, în minutul 66, Darius Olaru a făcut hat-trick-ul dintr-un penalty obținut de Mihai Lixandru. David Miculescu a punctat și el în minutul 82, cu un șut printre picioarle lui Kucher din careu, după o pasă a lui Baba Alhassan, intrat și el pe teren în repriza a doua.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În urma succesului, FCSB acumulează 47 de puncte în 22 de etape și mărește la 11 puncte distanța față de urmăritoarele CFR Cluj și Rapid (ambele câte 36). De partea cealaltă, UTA rămâne pe locul 13, de baraj, cu 24 de puncte strânse în 22 de partide.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!