Patru jucători au fost înlăturați de la echipă înainte de FCSB - UTA: ”Să-și caute alte formații”

Patru jucători au fost înlăturați de la echipă înainte de FCSB - UTA: ”Să-și caute alte formații”

FCSB – UTA va avea loc luni seara în Liga 1, meci de la ora 20, iar aceasta e prima partidă pentru lidera din Superliga în noul an 2024.

Formația roș-albastră are 8 puncte avans față de CFR Cluj și speră la un început bun de parte secundă de campionat. În plus, speră și la o revanșă, având în vedere că în tur, UTA i-a servit prima înfrângere a sezonului, scor 2-1 la Arad.

În conferinţa de presă oficială dinaintea meciului, antrenorul arădean Mircea Rednic a anunţat că a dat afară patru jucători. Fostul manager de la Dinamo sau Rapid le-a transmis lui Denis Dumitrascu, Herald Marku, Reagy Ofosu şi Stefanos Stroung să-şi caute alte echipe deoarece nu mai au viitor la UTA:

ADVERTISING

”Dumitraşcu, Marku, Ofosu şi Stroungis nu vor face deplasarea pentru meciul cu FCSB. Le-am spus că asta e situaţia, le-am recomandat să-şi caute echipe.

Au cifre bune, au jucat şi ca titulari, au intrat şi din postura de rezerve. Eu am fost corect. Trebuie să înţeleagă situaţia. E strategia antrenorului, ei nu se încadrează în ceea ce-mi doresc”, a declarat Rednic la conferinţa de presă.

În ceea ce privește capitolul transferuri, Rednic a anunțat că i-a făcut o ofertă atacantului Vlad Morar, fost jucător la Farul sau Rapid, campion chiar cu dobrogenii, acum aflat în liga secundă a Greciei, la Niki Volou.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!