Superliga: Farul o învinge pe FCSB la capătul unui meci nebun, în care gazdele conduceau pe tabelă în minutul 94

Superliga: Farul o învinge pe FCSB la capătul unui meci nebun, în care gazdele conduceau pe tabelă în minutul 94

Farul Constanța s-a impus în deplasarea de la FCSB, scor 3-2, în ultima partidă a zilei de duminică din Superligă, după o desfășurare dramatică de scor.

Deși FCSB a avut 2-1 și un gol de 3-1 anulat, 2-1 în chiar minutul 94, constănțenii au marcat două goluri în superioritate numerică în prelungiri și au redus la tăcere zeci de mii de fani strânși pe Arena Națională.

Golurile au fost marcate de Cordea și Compagno din penalti, pentru FCSB, în timp ce Alibec, Omrani un autogol și Borza au adus golurile victoriei Farului.

ADVERTISING

După o primă repriză frumoasă, i-am putea spune chiar furtunoasă, plină de ocazii de gol la ambele porți, FCSB a dechis scorul la prima fază ofensivă din partea secundă. A fost un gol marcat de Andrei Cordea, din pasa nou-intratului Florinel Coman, șut la colțul lung fără speranțe pentru portarul Aioani.

Nu s-au bucurat însă prea mult cei de la FCSB, căci la câteva minute distanță, min.56 mai exact, Denis Alibec a reluat perfect din lovitură liberă directă, poziție centrală de la circa 20 de metri, șut imposibil de apărat de către Tîrnovanu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dar nici băieții lui Gică Hagi nu s-au bucurat enorm de mult de acest gol, căci FCSB a primit un penalti în minutul 59, după un contact între Cordea și Mihai Popescu. Compagno a bătut impecabil lovitura de la 11 metri și gazdele treceau din nou în avantaj.

Tavi Popescu a marcat un gol de 3-1, dar s-a semnalizat un offside după reluările arătate pe camera VAR. Era 2-1 în minutul 94, totul părea oarecum în control, mai puțin faptul că Dawa a văzut roșu direct, după un fault în postura de ultim apărător la Alibec.

ADVERTISING

În minutul 95, Omrani și-a introdus mingea în proprie poartă, după o fază stupidă în care și Tîrnovanu are partea sa de vină, iar lovitura de teatru a dat-o Borza, cu șutul său imparabil de la colțul careului, la colțul lung.

Un meci absolut nebun am putut urmări în Liga 1, la finalul căruia Farul revine în postura de lider, cu 48 de puncte. Șansele lui FCSB scad din nou pentru titlu, după un meci efectiv de neînțeles pentru Pintilii și compania...

Echipe de start: 

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Sorescu - Olaru, Ad. Șut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct. Popescu. Rezerve: A. Vlad - Fl. Coman, Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu. Antrenor: Mihai Pintilii.

Farul: Aioani - Baravykas, Larie, M. Popescu, Kiki - T. Băluță, Nedelcu, Artean - Alibec, L. Munteanu, Grameni. Rezerve: Buzbuchi - Dan Sîrbu, Borza, Casap, Grobry, Sali, Mazilu, V. Morar, Mateus Barbosa. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Arbitru: Horațiu Feșnic.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!