Antrenorul dornic să vină oricând în locul lui Pintilii la FCSB: "Sunt pe listă"

Antrenorul dornic să vină oricând în locul lui Pintilii la FCSB: "Sunt pe listă"

Un antrenor anunță că este gata să vină oricând în locul lui Mihai Pintilii la FCSB.

Este vorba despre Ilie Poenaru, care a dezvăluit că este pe lista roș-albaștrilor și a avut mai multe discuții cu Gigi Becali.

"Sunt acolo pe listă și datorită faptului că în perioada de la Clinceni am lucrat cu foarte mulți jucători tineri ajunși ulterior la FCSB. După care am continuat și la Liga 1 cu o parte din ei. Am dat FCSB-ului jucători precum Șut, care a ajuns căpitan, Șut, Cordea, care a ajuns căpitan, Buziuc, Robert Ion. Acest lucru poate l-a făcut pe domnul Becali să vrea să lucreze cu mine, văzând că am produs performanță, dar i-am și crescut pe acei jucători. Cred că Gigi Becali a văzut în mine, în timpul discuțiilor pe care le-am avut, un om care spune adevărul. Tot ce i-am transmis în timp s-a adeverit", a spus Poenaru pentru ediția tipărită a cotidianului Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

În plus, Poenaru a afirmat că nu consideră o problemă intervențiile repetate ale lui Gigi Becali la echipă.

"Toată lumea s-a obișnuit deja cu domnul Becali. Dar cred că nu există un antrenor în România care să nu-și dorească să meargă la FCSB. Toți antrenorii își doresc să antreneze un club ca FCSB, cu un lot ca al lor, care este, și prin prisma tinereții, cel mai bun din România", a adăugat Poenaru.

Ilie Poenaru este liber de contract după despărțirea de UTA Arad, echipa pe care a lăsat-o în zona retrogradării.

ADVERTISING

El a mai pregătit în prima ligă Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇