Superliga: CFR Cluj învinge la limită pe Universitatea Craiova, în Bănie

Superliga: CFR Cluj învinge la limită pe Universitatea Craiova, în Bănie

CFR Cluj a câștigat, scor 1-0, joi, împotriva Universității Craiova pe terenul oltenilor.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 71, de către Daniel Bîrligea, după un șut frumos cu piciorul drept, printre picioarele portarului Laurențiu Popescu.

Până la gol, cele două echie și-au împărțit ocaziile, prin șuturi ale lui Mogoș și Deac, respectiv Jovan Markovic. În minutul 67, Ciprian Deac a mai ratat o șansă importantă, când lovitura sa de cap a fost respsinsă in-extremis din apropierea liniei porții.

ADVERTISING

Philip Otele a ratat șansa desprinderii, cu capul, în minutul 80, după o centrare perfectă a lui Ciprian Deac. Pyry Soiri a reluat, de asemenea, cu capul în portarul Răzvan Sava, din apropiere, după o centrare dintr-o poziție laterală, în minutul 87. S-a terminat 1-0 pentru clujeni, înfrângere pentru Costel Gâlcă la primul meci pe teren propriu la Universitatea Craiova.

În urma rezultatului, CFR Cluj (4) și Universitatea Craiova (3) au același număr de puncte, 34, după șase etape disputate din play-off. FCSB e lider, cu 46 de puncte, în timp ce Farul se află acum pe poziția a 2-a, cu 35 de puncte.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!