Superliga: CFR Cluj câștigă împotriva lui U Cluj la capătul unui meci nebun

Superliga: CFR Cluj câștigă împotriva lui U Cluj la capătul unui meci nebun

CFR Cluj a câștigat cu 4-3, în deplasare, derby-ul orașului împotriva lui U Cluj, la capătul unui meci spectaculos în etapa a 6-a din Superliga României.

Derby-ul orașului Cluj-Napoca, dintre CFR și Universitatea, a început spectaculos, cu gol în minutul 10. Ianis Stoica a înscrie cu un șut cu latul din apropiere, după o minge bâlbâită de apărarea echipei lui Andrea Mandorlini.

Fotbalistul împrumutat de la FCSB a făcut dubla în minutul 38, când, din nou, a pus bine latul și l-a învins pe Sava după o centrare din stânga a lui Chipciu. La pauză s-a intrat cu 2-1 pe tabela, după ce Otele a reușit să reducă din diferență în prelungiri, în minutul 45+3, când a luat fața unui adversar la o centrare pe jos a lui Krasniqi și a marcat.

ADVERTISING

CFR Cluj a reușit egalarea la 2 în minutul 56, prin Durel Avounou, care a fost pe fază și a băgat mingea în poartă după ce șutul lui Otele a izbit ambele bare ale porții lui U Cluj. Echipa lui Andrea Mandorlini a reușit să preia conducerea în minutul 68, prin golul cu capul marcat de Ajeti.

S-a făcut 3-3 în urma unui gol marcat de Dan Nistor din penalty, lovitură de pedeapsă acordată cu ajutorul VAR. Jefte a adus-o pe CFR Cluj din nou în avanataj, cu un șut cu stângul din careu, în minutul 82. S-au arătat nu mai puțin de 12 minute de prelungire, însă nu s-a mai întâmplat nimic, s-a terminat 4-3 pentru CFR Cluj pe terenul Universității.

ADVERTISING

În urma succesului, CFR Cluj a urcat pe locul 4, cu 10 puncte, în timp ce U Cluj rămâne cu șase puncte după șase etape, pe locul 12.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!