Superliga: CFR Cluj câștigă împotriva lui U Cluj la capătul unui meci nebun

Superliga: CFR Cluj câștigă împotriva lui U Cluj la capătul unui meci nebun

CFR Cluj a câștigat cu 4-3, în deplasare, derby-ul orașului împotriva lui U Cluj, la capătul unui meci spectaculos în etapa a 6-a din Superliga României.

Derby-ul orașului Cluj-Napoca, dintre CFR și Universitatea, a început spectaculos, cu gol în minutul 10. Ianis Stoica a înscrie cu un șut cu latul din apropiere, după o minge bâlbâită de apărarea echipei lui Andrea Mandorlini.

Fotbalistul împrumutat de la FCSB a făcut dubla în minutul 38, când, din nou, a pus bine latul și l-a învins pe Sava după o centrare din stânga a lui Chipciu. La pauză s-a intrat cu 2-1 pe tabela, după ce Otele a reușit să reducă din diferență în prelungiri, în minutul 45+3, când a luat fața unui adversar la o centrare pe jos a lui Krasniqi și a marcat.

ADVERTISING

CFR Cluj a reușit egalarea la 2 în minutul 56, prin Durel Avounou, care a fost pe fază și a băgat mingea în poartă după ce șutul lui Otele a izbit ambele bare ale porții lui U Cluj. Echipa lui Andrea Mandorlini a reușit să preia conducerea în minutul 68, prin golul cu capul marcat de Ajeti.

S-a făcut 3-3 în urma unui gol marcat de Dan Nistor din penalty, lovitură de pedeapsă acordată cu ajutorul VAR. Jefte a adus-o pe CFR Cluj din nou în avanataj, cu un șut cu stângul din careu, în minutul 82. S-au arătat nu mai puțin de 12 minute de prelungire, însă nu s-a mai întâmplat nimic, s-a terminat 4-3 pentru CFR Cluj pe terenul Universității.

ADVERTISING

În urma succesului, CFR Cluj a urcat pe locul 4, cu 10 puncte, în timp ce U Cluj rămâne cu șase puncte după șase etape, pe locul 12.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!