Superliga: CFR Cluj câștigă cu UTA și continuă cursa de urmărire a liderului Farul

Superliga: CFR Cluj câștigă cu UTA și continuă cursa de urmărire a liderului Farul

CFR Cluj a învins pe UTA, scor 2-1 pe teren propriu, în etapa a 28-a din Superliga României.

CFR Cluj – UTA Arad 2-1
Au marcat: Krasniqi 15, Yuri 63 / R. Pop 47
Eliminat: Maglica 70

S-a marcat repede la Cluj, prin Ermal Krasniqi, în minutul 15, care a finalizat cu șut puternic din careu și l-a învins pe poratrul advers Kucher. La 9 minute după gol, CFR a avut din nou șansa de a marca, însă Ciprian Deac a irosit un penalty dictat de arbitrul Lucian Rusandu.

Finalul primei reprize a adus un gol marcat de Janga, însă anulat după o decizie a video-arbitrajului.

ADVERTISING

Repriza a doua a început cu UTA înscriind. În minutul 47, Rareș Pop a marcat și a egalat în Gruia, însă arădenii n-au rămas prea mult timp la egalitate cu campioana României. Specialitatea casei la CFR Cluj, fazele fixe, a adus un nou gol pentru echipa lui Dan Petrescu.

Yuri Matias a înscris în minutul 63 simplu, cu latul, după o centrare excelentă, cu efect, a lui Deac, la care fundașul central a ajuns nemarcat și a reușit să introducă mingea în poartă.

Șapte minute mai târziu a venit o veste proastă pentru CFR Cluj. Croatul Anton Maglica a fost eliminat, în minutul 70, după un fault extrem de dur asupra lui Vukcevic.

ADVERTISING

În prelungiri, minutul 90+8, Claudiu Petrila a avut și el un gol anulat pentru ofsaid.

Meciul s-a încheiat cu victoria CFR-ului, 2-1, una care a apropiat-o la două puncte de liderul Farul în cursa pentru titlul de campioană a României.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!