Super Bowl LVI se joacă la primele ore ale zilei de 14 februarie

Cei îndrăgostiți de sport au o dublă ocazie pentru a sărbători Valentine`s Day, pentru că pe 14 februarie este programată cea de-a 56-a ediție a Super Bowl – marele meci pentru campionat în fotbalul american, un eveniment extraordinar, urmărit cu interes maxim în toate colțurile lumii.

Super Bowl LVI va începe la ora 01:30 (ora României) și va însemna confruntarea dintre Cincinnati Bengals și Los Angeles Rams, campioanele din American Football Conference, respectiv National Football Conference. 

Este prima dată când Super Bowl le aduce față în față pe cele două echipe și pentru a doua oară consecutiv când o echipă evoluează în Super Bowl pe propriul teren: Los Angeles Rams are acest avantaj special, căci Super Bowl LVI se va juca pe SoFi Stadium din Inglewood, California. 

ADVERTISING

De altfel, Los Angeles Rams este echipa mai experimentată în materie de Super Bowl, jucând ultima dată acest meci în urmă cu 4 ani, când a fost învinsă de Patriots cu 13-3, în meciul cu cele mai puține puncte din istoria Super Bowl. Los Angeles Rams a câștigat Super Bowl în 1999, fiind acum la a cincea participare. În schimb,  Cincinnati Bengals are în palmares două prezențe la Super Bowl, în 1981 și 1988, ambele fiind eșecuri.

Pauza de la Super Bowl, un spectacol în sine

Se știe că dincolo de spectacolul sportiv, există și alte elemente de divertisment. La pauza meciului este obișnuit ca mari artiști să fie invitați să asigure momente muzicale de top. În 2022 vor cânta la Super Bowl Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Dr. Dre și Kendrick Lamar.

Super Bowl LVI Official Trailer 2022 (Pump-Up)

Los Angeles Rams este favorită la casele de pariuri

Anul acesta, organizatorii așteaptă audiențe mai mari decât anul trecut, când Super Bowl a fost urmărit de aproape 100 de milioane de telespectatori. Este așteptat,la fel ca întotdeauna, un interes major și în zona de pariuri Super Bowl, an de an fiind plasate sume impresionante pe acest meci.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Unibet este una din agențiile care au pregătit o ofertă complexă, cu peste 660 de opțiuni de pariere pentru Super Bowl, dar și o promoție specială - cei care pariază pe Super Bowl cel puțin 50 RON cu funcția Creare Pariu (pre-meci, minim 4 selecții, cotă minimă 3.00) primesc 25 RON la pariuri. De asemenea, se poate participa simplu și în campania prin care orice pariu de minim 50 RON plasat poate aduce unul din cele 5 automobile BMW puse în joc în această perioadă.

Los Angeles Rams este favorita Super Bowl, având cotă 1.53 la Unibet, în timp ce Cincinnati Bengals are cota 2.65 să câștige. Ambele cote includ și prelungiri. Multe alte variante de pariere pot fi selectate pe unibet.ro, cu privire la fel de fel de evenimente din meci.

cote-meci

Titlul de MVP ar putea ajunge la Matthew Stafford

La ediția Super Bowl din 2021, legendarul Tom Brady de la Tampa Bay a reușit să câștige titlul MVP, al cincilea din carieră. Acum, mare favorit la pariuri online este veteranul Matthew Stafford de la Los Angeles Rams. Unibet propune cota 2.30 pentru cazul în care Matthew Stafford este desemnat MVP.

cota-Stafford

La fel ca Tom Brady, este important de spus că John Matthew Stafford este  quarterback. În cele 55 de Super Bowl-uri jucate până în prezent, titlul de MVP a mers de 31 de ori la un quarterback. Așadar, inclusiv statistica este de partea lui  Matthew Stafford, de la care se așteaptă o super evoluție pe 14 februarie.

ADVERTISING

Cel puțin 27 de puncte pentru Los Angeles Rams?

Favorita Super Bowl 2022 are șanse mari să obțină cel puțin 27 de puncte în acest meci, iar un pariu pentru cel puțin 26.5 puncte (inclusiv în prelungiri) în dreptul echipei din Los Angeles la Super Bowl LVI are cotă 1.83 la Unibet.

cota-Rams

În 10 dintre cele 17 partide jucate în sezonul regular, Los Angeles Rams a ajuns la cel puțin 27 de puncte. A avut performanțe similare în 2 din 3 partide din play-off. În plus, în 4 din ultimele 5 Super Bowl câștigătoarele au trecut lejer de linia de 26.5 puncte: 

2017 - New England 34, vs. Atlanta 28

2018 - Philadelphia 41 vs. New England 33

2020 - Kansas City 31 vs. San Francisco 20

2021 - Tampa Bay 31 vs. Kansas City 9

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.