Șumudică, nou antrenor la CFR Cluj, prim atac frontal la cei din FRF: ”Așa distrugi jucătorii”

Șumudică, nou antrenor la CFR Cluj, prim atac frontal la cei din FRF: ”Așa distrugi jucătorii”

Noul antrenor al celor de la CFR Cluj, Marius Șumudică, a avut o reacție dură față de cei din FRF în legătură cu continuarea folosirii regulii jucătorilor Under 21.

Șumudică se arată deranjat de actuala regulă impusă de FRF, conform căreia echipele din Liga 1 trebuie să înceapă meciurile cu doi jucători eligibii pentru naționala de tineret sub 21 de ani, doar unul însă fiind necesar să fie păstrat pe teren pe tot parcursul partidei:

Distrugi acel jucător pe care-l schimbi! Are un impact mental devastator. Am văzut asta și la Croitoru, la Botoșani, când și-a schimbat băiatul”, puncta unul dintre cei mai bine cotați antrenori români ai momentului, într-un interviu pentru cei de la ProTV.

ADVERTISING

În altă ordine de idei, românul de 50 de ani ultima dată la Rizespor are ca obiectiv european trasat de ardeleni accederea măcar în grupele Europa League, dacă nu se va putea în cele Champions League.

Marius Șumudică anunță o schimbare majoră odată cu venirea la CFR Cluj

”A început bătălia din prima zi în care am semnat cu CFR Cluj. Într-un final, sperăm să fim noi aceia care vom câștiga războiul!

Personal, îmi doresc foarte mult să ajungem cel puțin în grupele Europa League, unde avem un culoar bun și este accesibil. Vom lupta, asta e cert, nu ne vom da la o parte”, mai adăuga Șumudică.

Top 5 declarații - Marius Șumudică -

Fostul rapidist a semnat pe 2 sezoane pe CFR Cluj, acesta fiind al 8-lea club din Liga 1 pe care îl antrenează după Gloria Bistrița, Rapid, Astra, FC Brașov, Vaslui, U Cluj și Chiajna.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Naționala olimpică a României, învinsă de Mexic

Selecționerul Angliei a prefațat meciul de mâine cu naționala României

Gheorghiţă: Undeva în iulie-august vom intra în normalitate, pe măsură ce vaccinarea trece de 50-60%

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!