Șumudică, atac dur după un nou eșec al naționalei României la tineret: „Pentru mine e dezastruos!”

Șumudică, atac dur după un nou eșec al naționalei României la tineret: „Pentru mine e dezastruos!”

Antrenorul român Marius Șumudică a ieșit la rampă după eșecul de sâmbătă al României la EURO Under 21 cu Ucraina, scor 0-1 pe stadionul Ghencea.

După acest meci, România nu mai are nicio șansă la calificarea în sferturi, acolo unde din grupa noastră vor merge Spania și Ucraina, ambele deja cu 6 puncte. România are 0 puncte și 0 goluri, golaveraj 0-4!

Șumudică spune că doar trei tricolori ar trebui remarcați după acest meci, e vorba de Ștefan Târnovanu, Alexandru Pantea și Valentin Țicu:

„Sunt multe aspecte de discutat, nu avem timp. Este dezastruos pentru mine, având în vedere că organizăm grupa, jucăm în fața suporterilor și nu avem puterea, personalitatea de a domina adversarul. Astăzi nu ne ajutau decât cele trei puncte. Terminăm jocul apărându-ne ca la handbal. Ucraina face 715 pase, iar tu 249. Este ceva incredibil! Lor le era bun și un egal, făceau 4 puncte. Nu înțeleg cum să te aperi? Cum treci cu 3 mijlocași centrali? Dai tonul, dai semnalul, lipsă de încredere. A venit Screciu, am plâns pentru Târnovanu. Jos pălăria pentru acest băiat, a avut 5 intervenții, el ne-a ținut în joc.

Marius Șumudică, discurs fără milă, după România U21 - Ucraina U21. Singurii jucători remarcați

La ce să lucrăm? La posesie! Am văzut o echipă a Ucrainei incredibilă, gândiți-vă cu ce se confruntă băieții ăștia. Ne-au dominat și fizic! La posesie am văzut fundașii centrali la 40 de metri de poarta noastră, dominând, controlând”, a fost reacția după meci a lui Șumudică, la televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

Ultimul meci al României la EURO va fi unul doar de palmares, marți pe 27 iunie, în fața Croației.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!