Suma ridicolă primită de o tenismenă pentru participarea la turneul de la Praga: "Mulțumesc pentru cafeaua oferită gratuit"

Suma ridicolă primită de o tenismenă pentru participarea la turneul de la Praga: "Mulțumesc pentru cafeaua oferită gratuit"

Sara Cakarevic a prezentat cec-ul primit ca urmare a participării la turneul W25 de la Praga.

Sportiva din Franța, aflata pe locul 410 în ierarhia WTA, a fost prezentă pe tabloul principal al turneului ITF din capitală Cehiei, dar a încasat doar doi euro și 25 de cenți!

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Sara Cakarevic a fost învinsă în primul tur de Paula Ormaechea, scor 7-5, 3-6, 8-10.

Jucătoarea a făcut haz de necaz după ce a primit cec-ul și le-a mulțumit organizatorilor pentru cafeaua oferită gratuit.

"ITF, îți multumesc pentru cafeaua oferită gratuit. Asta primești când pierzi în decisiv cu 8-10 în fața jucătoarei aflate pe locul 291 în lume", a scris resemnată Sara Cakarevic pe Twitter.

"Nici măcar n-am mai primit cei 25 de cenți", a mai anunțat aceasta.

25.000 de euro sunt premiile totale la turneul W25 de la Praga.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!