Sports Illustrated a primit numeroase mesaje despre Simona Halep: Cum a reacționat Patrick Mouratoglou

Sports Illustrated a primit numeroase mesaje despre Simona Halep: Cum a reacționat Patrick Mouratoglou

Publicația americană Sports Illustrated a dezvăluit că a primit mai multe mesaje din partea fanilor din toată lumea, care doresc să afle noutăți despre Simona Halep.

Jurnaliștii de la Sports Illustrated notează că mesajele vizau situația Simonei Halep, în plin caz de dopaj, în condițiile în care nu se știe când va sosi un verdict, dar și relația cu Patrick Mouratoglou.

Totuși, Sports Illustrated amintește că Patrick Mouratoglou nu a dorit să comenteze, așa cum nu a făcut-o nici noul agent al sportivei.

ADVERTISING

"Am primit numeroase întrebări în ultima perioadă. Am luat legătura cu noul agent al lui Halep dar și cu antrenorul Patrick Mouratoglou, dar nu am primit un răspuns. Dacă vreunul vrea să o facă, vom oferi cu bucurie răspunsul", a notat Sports Illustrated.

Amintim că Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din 2022.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

ADVERTISING

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!