Spitalul din Sao Paulo unde este internat Pele anunță că marele fotbalist este ”încă în curs de tratament și stabil”

Spitalul din Sao Paulo unde este internat Pele anunță că marele fotbalist este ”încă în curs de tratament și stabil”

Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, acolo unde este internat în continuare legenda fotbalului mondial Pele, vine totuși cu câteva vești bune în ceea ce privește starea de sănătate a marelui sportiv brazilian.

După ce sâmbătă, publicația Folha de S. Paulo a informat cititorii că Pele nu mai răspunde la tratamentul pe bază de chimioterapie și că a fost trecut exclusiv în secția de îngrijiri paliative, el fiind diagnosticat cu cancer la colon, duminică spitalul a lansat un comunicat mult mai liniștitor, în care se arată că Pele „a avut un răspuns bun la tratamentul pentru îngrijirea infecţiilor respiratorii” și că fostul fotbalist este supus în prezent unei „reevaluări a tratamentului cu chimioterapie”. Spitalul din Sao Paulo mai afirmă că Pele este ”încă în curs de tratament şi stabil”, după cum anunță cei de la agenția de presă britanică BBC.

ADVERTISING

Pele are 82 de ani acum și este triplu câștigător de Cupă Mondială, în 1958, 1962 și 1970.

Mesaj emoționant transmis de Pele, de pe patul de spital

El a postat și un mesaj pe pagina personală de Instagram, noaptea trecută, în care mulțumește tuturor pentru cuvintele frumoase și sprijinul acordat în aceste zile tulburi.

Kings of 1970 - Pelé (His best moves in the 1970 World Cup)

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!