Sorin Cârțu, noul președinte al Universității Craiova

Sorin Cârțu, noul președinte al Universității Craiova

Universitate Craiova își va alege mâine noul președinte.

La alegerile programate în ziua meciului cu CFR Cluj există însă un singur candidat: Sorin Cârțu.

"ALEGERILE PENTRU FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CLUBULUI

Scrutinul va avea loc mâine, în ziua meciului cu CFR Cluj, secțiile de votare fiind deschise în intervalul orar 18:30 – 23:00.

Abonații Clubului Universitatea Craiova vor avea la dispoziție secții de votare amplasate în incinta stadionului „Ion Oblemenco”: Tribuna I (1), Tribuna a II-a (3), Peluza Nord (2) și Tribuna VIP (1).

ADVERTISING

Pentru a-și exercita dreptul la vot, persoanele doritoare sunt obligate să aibă în posesia lor cardul de abonat în momentul accesului în secțiile de votare. Fiecare abonat va putea vota o singura data în tribuna sau peluza stipulată pe abonament.

Abonații Universității Craiova care doresc să își exercite dreptul de vot la alegerile pentru președintele clubului, dar nu pot participa la meciul cu CFR Cluj, vor avea parte de o urnă specială în incinta sediului nostru: Malmo Office Tower, situat pe Bulevardul Știrbei Vodă, nr. 30.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Această secție de votare specială este deschisă în intervalul orar 12:00 – 16:00.

Sperăm ca toți abonații Științei să participe la această acțiune unică în istoria fotbalului românesc, creată special pentru cel mai fierbinte public din țară", se arată într-un comunicat al oltenilor.

Alegeri președinte

ALEGERILE PENTRU FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CLUBULUI ????Scrutinul va avea loc mâine, în ziua meciului cu CFR Cluj, secțiile de votare fiind deschise în intervalul orar 18:30 – 23:00.Abonații Clubului Universitatea Craiova vor avea la dispoziție secții de votare amplasate în incinta stadionului „Ion Oblemenco”: Tribuna I (1), Tribuna a II-a (3), Peluza Nord (2) și Tribuna VIP (1). Pentru a-și exercita dreptul la vot, persoanele doritoare sunt obligate să aibă în posesia lor cardul de abonat în momentul accesului în secțiile de votare. Fiecare abonat va putea vota o singura data în tribuna sau peluza stipulată pe abonament.Abonații Universității Craiova care doresc să își exercite dreptul de vot la alegerile pentru președintele clubului, dar nu pot participa la meciul cu CFR Cluj, vor avea parte de o urnă specială în incinta sediului nostru: Malmo Office Tower, situat pe Bulevardul Știrbei Vodă, nr. 30.Această secție de votare specială este deschisă în intervalul orar 12:00 – 16:00.Sperăm ca toți abonații Științei să participe la această acțiune unică în istoria fotbalului românesc, creată special pentru cel mai fierbinte public din țară!#AlegeriUCV1948

Publicată de Universitatea Craiova pe Sâmbătă, 9 aprilie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇