Situație incendiară la Dinamo: „Rednic mi-a cerut să desființăm practic echipa!”

Situație incendiară la Dinamo: „Rednic mi-a cerut să desființăm practic echipa!”

Dinamo București trece prin ape tulburi și a terminat anul 2021 pe penultimul loc în Liga 1, anunțând că îl demite pe fostul antrenor Mircea Rednic.

În locul său a sosit Flavius Stoican, aflat la al treilea mandat la Dinamo, iar președintele Iuliu Mureșan a avut de făcut câteva dezvăluiri despre ce s-a întâmplat în ultima perioadă la clubul alb-roșu.

„Rednic a vrut să reziliem cu 18-19 jucători în total. Asta însemna ca eu să semnez să deființez Dinamo la propriu, să o las fără jucători. Am reziliat un singur contract, amiabil, cu Vestenicky, jucător adus de Rednic, la care tot Rednic a renunțat. Dar nu puteam să decimez echipa. Unii jucători au fost trimiși la echipa a doua, alții s-au antrenat separat, cu alt lot al primei echipe. Plamen Iliev, Matei și Filip n-au fost dați afară. Rednic a spus că nu-i mai dorește la echipă, dar eu nu am semnat rezilierea lor”, a declarat Mureșan într-o intervenție pentru televiziunea DigiSport.

Dinamo e doar peste Academica Clinceni în clasamentul Ligii, penultimul loc mai exact din România, iar singurul obiectiv rezonabil al formației este acum salvarea de la retrogradare.

ADVERTISING

„Nici pe Bonetti, nici pe Rednic nu i-am adus eu. Probabil că PCH l-a adus pe Bonetti, iar de Rednic eu am aflat din presă. De-acum, dacă nu decid eu, voi pleca!”, a mai adăugat fostul conducător de la CFR Cluj.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!