Simone Scuffet, pe lista unui club din Serie A: CFR Cluj și-a dat acordul pentru plecare

Simone Scuffet, pe lista unui club din Serie A: CFR Cluj și-a dat acordul pentru plecare

Simone Scuffet (27 de ani), portarul lui CFR Cluj, a intrat pe lista de transferuri a unui club din Serie A.

Crescut la Udinese și ajuns chiar în naționala Italiei la o vârstă fragedă, Simone Scuffet s-ar putea întoarce în Serie A în această vară.

Prestațiile foarte bune din tricoul lui CFR Cluj, cu care a jucat în grupele Conference League contra lui Lazio, l-au adus în atenția unei echipe din Serie A. Este vorba despre Empoli, club care s-a salvat de la retrogradare în acest sezon, scrie site-ul tuttoudinese.it.

ADVERTISING

Scufffet este o variantă de transfer în caz că portarul titular, Guglielmo Vicario (26 de ani). "Momentan, aducerea lui Scuffet este doar o idee, având în vedere că numărul 13 al echipei (n.r. - Vicario) nu a primit nicio ofertă importantă de transfer", scrie sursa citată.

Simone Scuffet a jucat 48 de meciuri pentru CFR Cluj în toate competițiile sezonului, iar în 19 dintre ele a reușit să nu ia gol.

CFR Cluj și-a dat acordul pentru plecarea lui Simone Scuffet

Recent, Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a dezvăluit că echipa din Gruia și-a dat acordul pentru plecarea lui Simone Scuffet în cazul unei oferte importante. Balaj a dezvăluit că a avut o discuție cu impresarul lui Scuffet, care a întrebat dacă CFR-ul e dispusă să lase pe Simone Scuffet să plece în cazul unei oferte.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Scuffet a fost rezerva lui Buffon la naționala Italiei. Ne-a salvat în multe situații. Impresarul ne-a întrebat dacă vrem să-l vindem, răspunsul a fost pozitiv. Știu că sunt cluburi interesate de el. Avem convingerea că vor apărea oferte pentru Scuffet", a spus Cristi Balaj la DigiSport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!