Andrea Mandorlini anunță obiectivul stabilit pentru noul mandat de la CFR Cluj: "Lucrurile s-au schimbat"

Andrea Mandorlini anunță obiectivul stabilit pentru noul mandat de la CFR Cluj: "Lucrurile s-au schimbat"

Andrea Mandorlini (62 de ani), noul antrenor de la CFR Cluj, a anunțat obiectivul pe care îl are în noul mandat din Gruia.

Mandorlini s-a întors la CFR Cluj, după mandatul din 2009-2010 când a câștigat eventul, să-l înlocuiască pe Dan Petrescu. Deși au trecut mai bine de 10 ani de la ultima experiență la CFR Cluj, obiectivul nu s-a schimbat pentru antrenorul italian.

El a declarat că obiectivul este câștigarea campionatului în Superligă și că, împreună cu conducerea, va analiza posibile transferuri, după cele ale lui Philip Otele și Cătălin Căbuz.

ADVERTISING

"Mă bucur că m-am întors la CFR, acasă. Cunosc și iubesc Clujul, România. Sunt nerăbdător să începem treaba. Știu că sunt echipe bune in campionat, Steaua (n.r. FCSB), Dinamo, Rapid, Craiova, iar obiectivul nostru este să ne batem acolo sus pentru titlu.

Clar, lucrurile s-au schimbat din 2010 până acum, dar campionatul este unul puternic, iar fotbalul românesc este în creștere, la fel ca fotbalul italian. Acum este devreme să vorbim despre nume, cert este că ne uităm și analizăm posibile transferuri care să întărească echipa", a spus Andrea Mandorlini, la Digi Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!