Simona Halep, întrebată de australieni de ce s-a despărțit de Darren Cahill - răspunsul sportivei noastre

Simona Halep, întrebată de australieni de ce s-a despărțit de Darren Cahill - răspunsul sportivei noastre

Simona Halep a fost întrebată de jurnaliștii australieni de ce a decis să se despartă de Darren Cahill în toamna anului trecut.

Sportiva noastră le-a spus australienilor că a fost o decizie luată de comun acord deoarece amândoi au considerat că au petrecut prea mult timp împreună.

"Decizia a fost de ambele părți pentru că probabil am stat prea mult timp împreună ca antrenor și jucătoare și câteodată trebuie să oprești asta, dar încă suntem într-o relație bună", a spus Simona.

De asemenea, Simona a afirmat că îi este recunoscătoare lui Darren pentru sprijinul oferit.

ADVERTISING

"A fost o relație grozavă și încă suntem prieteni. Este practic din familia mea, nu îl pot numi un antrenor. M-a întrebat multe lucruri în afara terenului, cum să trăiesc mai relaxată, așa cum o fac australienii. Am câștigat Grand Slam-ul pe care mi-l doream și am trecut la nivelul următor cu ajutorul său, așa că îi voi fi mereu recunoscătoare. Am auzit că este pe aici, așa că abia aștept să-l văd", a mai spus Simona.

Darren Cahill a redevenit antrenorul Simonei la începutul lui 2020, după ce a avut un an de pauză. Anterior, ei au mai avut o colaborare între 2015 și 2018.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Australianul este omul care i-a marcat cariera Simonei. Pe lângă faptu că este cel mai longeviv antrenor din cariera ei ca profesionistă, Darren a ajutat-o pe Simo sa treacă și peste nervii din timpul meciurilor.

Simona a evoluat mult și profesional, a crescut la capitolul serviciu și a impresionat prin stăpânirea de sine din momentele cheie.

Iar Darren Cahill s-a bucurat și el din plin de colaborarea pe care a avut-o cu Simona, devenindu-i nu doar antrenor, ci și prieten. Din acest motiv, el a venit de mai multe ori in România.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!