Simona Halep, încrezătoare înainte de plecarea la turneul WTA de la Cluj. Ce spune de duelul cu Gabriela Ruse

Simona Halep, încrezătoare înainte de plecarea la turneul WTA de la Cluj. Ce spune de duelul cu Gabriela Ruse

Simona Halep a plecat către Cluj-Napoca, acolo unde va disputa ultimul său turneu WTA din acest an 2021.

Românca a trecut destul de repede peste eliminarea cu Maria Sakkari de la Moscova, în sferturi, iar acum e entuziasmată să joace la Cluj, acolo unde, din păcate, a fost trasă la sorți cu o româncă în primul tur, Gabriela Ruse. Simona Halep a zburat de la Moscova la București, iar până la ora avionului de Cluj urmează o așteptare destul de lungă pentru campioana de la Wimbledon și Roland Garros.

ADVERTISING

„Mă simt mult mai bine, consider că am și progresat puțin pe ce am vrut eu să progresez. A fost o săptmână bună. Din păcate n-am putut să îmi adjudec ocaziile în utimul meci, am condus câteva game-uri, dar e în formă mare Maria Sakkari și merita, cumva, să câștige. Faptul că am început să joc din nou mai bine nu este un lucru pozitiv, ca să spun așa, pentru că se termină sezonul. E bine pentru că o să am o perioadă lungă de antrenament , să pot să fac ce n-am făcut în timpul anului.

Culoar complicat pentru Simona Halep la Transylvania Open 2021

ADVERTISING

Era oarecum normal să joc cu o româncă pentru că suntem foarte multe și asta este o performanță foarte mare pentru tenisul românesc. Gabi a avut un an extraordinar. Să intri în top 100 când ești la început e un lucru minunat. Joacă foarte bine, am jucat la dublu cu ea în America. Sper să fac un meci bun. Ajung duminică seara la Cluj și sper să am timp să mă acomodez și sper să fie un meci frumos. Mare păcat că nu sunt spectatori pentru că știu că turneul s-a chinuit să aducă cele mai bune jucătoare. Din păcate, cu acest Covid nu se poate”, a punctat fosta lideră mondială WTA pe aeroportul Otopeni, în fața presei adunate la această locație.

Maria Sakkari vs. Simona Halep | 2021 Moscow Quarterfinal | WTA Match Highlights

Simona Halep e favorită 1 la Cluj și dacă va trece de Ruse va evolua cu învingătoarea dintre Petkovici/Gracheva.

ADVERTISING

Întregul turneu Transylvania Open e televizat pe DigiSport.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!