Simona Halep, în topul celor mai bogați români: Pe ce loc se află

Simona Halep, în topul celor mai bogați români: Pe ce loc se află

Simona Halep este una dintre cele mai bogate românce, situându-se în prima jumătate a Top 300 Capital cei mai bogați români.

Sportiva noastră se află pe locul 140 în clasamentul general, dar este pe poziția a 5-a în ce privește cele mai bogate românce.

Halep este creditată cu o avere de 47 de milioane de euro, dintre care 32 de milioane făcuți pe terenul de tenis, iar restul din sponsorizări.

Printre sponsorii săi se numără Nike, Mercedes, Hublot, dar și companii din România, ca Banca Transilvania, Rexona, Avon sau Dorna, scrie Libertatea.

ADVERTISING

Simona Halep a câștigat peste 37 de milioane de dolari din tenis, potrivit celui mai recent clasament al câștigurilor din circuitul WTA.

Astfel, sportiva noastră este pe locul 4 all-time, după surorile Williams și Maria Sharapova, la mare distanță de următoarea jucătoare aflată în activitate

Iată și ce avere au foști fotbaliști - și actuali antrenori - români: Cosmin Olăroiu - 46 de milioane de euro, Mircea Lucescu - 37 de milioane de euro, Dan Petrescu - 31 de milioane de euro, Gheorghe Hagi - 29 de milioane de euro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Anastasia Soare, cunoscută în America drept ”regina sprâncenelor”, este cea mai bogată româncă, având o avere de 650 de milioane de euro.

Citește și:

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!