Simona Halep îi îndeamnă pe fanii săi să-l voteze pe românul nominalizat la titlul de cel mai bun înotător din lume în ape deschise

Simona Halep îi îndeamnă pe fanii săi să-l voteze pe românul nominalizat la titlul de cel mai bun înotător din lume în ape deschise

Simona Halep a publicat un mesaj pe Facebook prin care îi îndeamnă pe români să-l voteze pe Paul Georgescu, românul nominalizat la titlul de cel mai bun înotător din lume în ape deschise.

"E minunat ce a reușit Paul Georgescu Haideți să-l susținem cu toții! Voi ați votat?", a scris Simona pe Facebook.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Paul Georgescu poate fi votat aici

Zilele trecute, Ianis Hagi a ținut să-l felicite, prin intermediul paginii sale de Facebook, pe Paul Georgescu.

„Sunt mulți români ale căror nume poate nu vă spun nimic, însă performanțele lor sunt uriașe. Paul Georgescu este unul dintre ei și tocmai a fost nominalizat pentru titlul de cel mai bun înotator din lume în ape deschise.

Paul Georgescu mi-a fost profesor de sport în școala generală; e un om extraordinar de ambițios și un adevărat profesionist. S-ar bucura mult dacă l-ați putea susține cu un vot aici”, a scris Ianis pe pagina sa de Facebook.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!