O fostă mare tenismenă a stârnit furia compatrioților după ce s-a băgat în față la vaccinul anti-Covid: Explicația dată de ea

O fostă mare tenismenă a stârnit furia compatrioților după ce s-a băgat în față la vaccinul anti-Covid: Explicația dată de ea

Fosta mare tenismenă Dominika Cibulkova este în mijlocul unei controverse în Slovacia, după ce s-a vaccinat împotriva noului coronavirus într-o etapă în care doar medicii aveau dreptul.

Cibulkova a primit critici nu doar din partea oamenilor de rând, ci și din partea cadrelor medicale.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Din moment ce ai primit un vaccin, care, conform legilor, este disponibil doar pentru doctori, te invit să lucrezi în orice departament în care sunt tratați pacienții cu coronavirus", a scris asistenta Barbora Justinova pe Twitter.

Pe fondul valului de critici, Dominika Cibulkova a postat un mesaj pe Instagram în care a încercat să explice situația.

Ea a afirmat că a mers la spital pentru a afla când se poate vaccina și că nu știa că încalcă regulile.

"Îmi pare rău că am fost indusă în eroare când am mers la spital în scop informativ pentru a afla când ne putem vaccina. Dacă aș fi știut că fac o greșeală gravă sau că ocup vreun loc, nu aș fi profitat niciodată. Îmi pare rău pentru aceasta situație și pentru toți oamenii care așteaptă vaccinul", a comentat Cibulkova.

Alături de Cibulkova s-a vaccinat și soțul fostei ocupante a locului 4 în clasamentul WTA.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!