Simona Halep face o declarație plină de sinceritate despre cazul de dopaj: "Coșmarul s-a încheiat"

Simona Halep face o declarație plină de sinceritate despre cazul de dopaj: "Coșmarul s-a încheiat"

Simona Halep (32 de ani) a făcut o declarație plină de sinceritate despre cazul de dopaj, la două săptămâni de la audierile la TAS.

Într-un mesaj postat pe contul de Instagram, Simona Halep a transmis mulțumiri tuturor celor care au susținut-o și a spus că așteaptă decizia TAS „cu capul sus”.

Simona s-a eliberat de presiunea pe care a simțit-o de când a început scandalul de dopaj, din toamna lui 2022, și a spus că "s-a terminat coșmarul" pe care îl trăiește de atunci.

"Coșmarul pe care l-am trăit timp de un an și jumătate s-a încheiat. Am avut șansa de a mă apăra la TAS și de a arăta că nu am apelat la niciun tip de dopaj. Este ceea ce am spus din prima zi în care am fost acuzată.

ADVERTISING

Acum aștept decizia cu capul sus și vreau să le mulțumesc fanilor, jucătorilor, foștilor jucători, legendelor sportului, sponsorilor mei și tuturor celorlalți pentru susținerea incredibilă și pentru mesajele și clipurile transmise mie în aceaastă perioadă chinuitoare. Vă mulțumesc pentru încrederea necondiționată. Susținerea voastră a însemnat enorm pentru mine și mi-a dat forță să continui să lupt în fiecare zi pentru a demonstra adevărul.

Vă voi oferi vești legate de cazul meu imediat ce le voi primi. Vă doresc toate cele bune. Binele și adevărul înving mereu", a scris Simona Halep într-un mesaj pe Instagram.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a fost audiată în perioada 7-9 februarie la TAS, unde a contestat suspendarea de patru ani dictată de ITIA și Sports Resolutions împotriva sa. Acum, sportiva din Constanța așteaptă verdictul final din partea tribunalului elvețian.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!