Simona Halep explică înfrângerea de la Madrid: Ce problemă a depistat sportiva noastră

Simona Halep explică înfrângerea de la Madrid: Ce problemă a depistat sportiva noastră

Simona Halep a vorbit despre eșecul pe care l-a suferit în meciul cu Ons Jabeur din sferturile de finală de la Madrid.

Sportiva noastră a afirmat că nu a simțit bine mingea întrucât felul în care Ons Jabeur lovea nu i-a permis să-și găsească ritmul.

"N-am simțit bine mingea pentru că nici ea (n.r. Ons Jabeur) nu mi-a dat ritm și mi-a schimbat (n.r. cadența execuțiilor) foarte mult și la un moment dat am intrat în panică. N-am mai simțit terenul, nu am mai simțit ce trebuie să fac. Am încercat să stau până la final și să găsesc ritmul dar n-am reușit, a jucat mai bine. Am de învățat multe din meciul ăsta. Sper, data viitoare, să fiu mai bună!

ADVERTISING

Are o mână extraordinară și parcă tot timpul m-a surprins. Am fost și eu mai lentă, am fost mai înceată în tot ceea ce am făcut și, probabil, d-asta n-am putut să ajung la scurtele ei. La un moment dat am vrut să intru (n.r. să avanseze în teren lovind mingea în urcare, pe traiectorie ascendentă), sărea mingea puțin cam mult și nu am avut timing. Cred că a fost vorba despre timing, nu am avut, nu am simțit mingea și este o jucătoare de Top 10 care, atunci când simte că adversara nu joacă un tenis bun, vine „peste” și e ceea ce a făcut!", a spus Simona Halep, citată de ProSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, Simona s-a arătat mulțumită de modul în care decurge colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

"Un început foarte bun, am făcut ceea ce am vorbit. Astăzi mai puțin, bineînțeles, dar nu că nu am vrut, ci că nu am izbutit, emoțional, să reușesc această treabă. Îmi place foarte mult, mă simt bine și simt că progresez de la zi la zi mai mult. Încep să am încredere în jocul acesta, în modul acesta de a juca și am încredere că o să fie bine!", a mai spus Simona.

Amintim că Simona Halep a fost învinsă în sferturile de finală de la Madrid de Ons Jabeur.

ADVERTISING

Jucătoarea noastră a fost învinsă de ocupanta locului 10 WTA în două seturi, scor 6-3, 6-2.

Simona nu va avea o pauză de durata întrucât săptămâna viitoare va concura în turneul de la Roma.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!