Simona Halep, anunț despre participarea la turneul unde are asigurat un wildcard: Vestea primită de organizatori

Simona Halep, anunț despre participarea la turneul unde are asigurat un wildcard: Vestea primită de organizatori

Simona Halep (32 de ani) a făcut un anunț important în legătură cu participarea la un turneu unde are asigurat un wildcard din partea organizatorilor.

Revenită pe teren după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj, Simona Halep este nevoită să înceapă de jos drumul înapoi spre elita tenisului, prin participarea la turnee mici.

Recent, organizatorii turneului Iași Open au anunțat că Simona Halep are asigurat un wildcard, în cazul în care va dori să participe, însă sportiva noastră a anunțat că ia în calcul să refuze invitația.

ADVERTISING

Asta pentru a se putea recupera așa cum se cuvine după problemele acuzate la genunchi, care au făcut-o să abandoneze în ultimul meci oficial jucat, cu McCartney Kessler la Trophee Clarins.

"Nu cred că voi juca. Momentan nu am decis nimic, trebuie să mă recuperez în totalitate cu genunchiul și să văd ce am de făcut. Încă nu dau niciun răspuns clar, nu știu", a declarat Simona Halep într-un interviu pentru Pro TV.

Turneul, care va trece în acest an de la categoria WTA 125 la WTA 250, va avea loc în perioada 21-26 iulie la baza Ciric din Iași.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!