Simona Halep a revenit în țară după eliminarea de la Roland Garros: Iată ce-a declarat pe aeroport

Simona Halep a revenit în țară după eliminarea de la Roland Garros: Iată ce-a declarat pe aeroport

Simona Halep spune că nu intenționează să facă o dramă din eliminarea suferită în optimile de finală de la Roland Garros.

Tenismena noastră va lua o pauză, dar va ramâne în țară.

"Supărarea nu trece chiar aşa uşor, dar, cum am mai spus, nu o să fac o dramă. A fost un an extraordinar din toate punctele de vedere, ţinând cont de greutăţile pe care le-am avut cu toţii. Dar nu pot să spun că sunt dezamăgită de ceva anume. Sunt bine şi chiar a fost o perioadă bună. Acum urmează pauză. Cred că o să stau acasă. Cum nu am plecat nici în pandemie şi nici după pandemie, nu cred că o să plec nici acum", a spus Simona pe aeroport, potrivit News.ro.

ADVERTISING

"Au fost atâţia ani în care am trecut prin astfel de momente, chiar mai grele, am învăţat să gestionez mai bine şi nu las ca un meci de acest gen să mă consume mai mult decât trebuie. A fost mult mai bine cu mai mulţi oameni în tribune. Eu sper să se revină la normal cât se poate de repede. O să fac ceva plimbări în perioada asta, în aer liber, pentru că am simţit perioada asta cam apăsătoare din punct de vedere mental. Nu m-am uitat la filme, dar am citit", a adăugat sportiva noastră.

Următorul turneu la care Simona ar putea participa poate fi Australian Open, dar o decizie finală în această privință va fi luată mai tărziu.

ADVERTISING

"Mă gândesc. În condiţii normale, în care mă simt comod şi bine, mă duc cu siguranţă", a conchis Simona.

Simona Halep a fost eliminată, duminică, în optimile de finală de la Roland Garros de către poloneza Iga Swiatek (locul 54 WTA).

A fost 6-1, 6-2 pentru jucătoarea aflată pe locul 54 în ierarhia WTA, care anul trecut a fost învinsă de Simona, în aceeași rundă a Openului Franței, cu un categoric 6-1, 6-0.

3 turnee a câștigat Simona în acest an: Dubai, Praga și Roma.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!