Simona Halep a făcut strategia pentru procesul de la TAS: Cum vrea să scape de suspendare

Simona Halep a făcut strategia pentru procesul de la TAS: Cum vrea să scape de suspendare

Simona Halep face pregătirile finale înaintea procesului de la TAS.

Sportiva noastră va fi audiată între 7 și 9 februarie la Lausanne, după ce a făcut apel la suspendarea de 4 ani primită la Sport Resolutions.

Strategia de apărare a Simonei este deja pregătită, împreună cu echipa de avocați condusă de Howard L. Jacobs.

Simona va încerca trei strategii de apărare pentru a-și demonstra nevinovăția. În primul rând, va imputa echipei lui Patrick Mouratoglou întreaga vină pentru că a consumat un supliment ce conținea o substanță interzisă. Argumentul este că avea o echipă cu experiență majoră în tenis, în care nu avea motive să nu aibă încredere.

ADVERTISING

Fosta lideră mondială va încerca, din nou, să demonstreze că suplimentul provenea dintr-un lot contaminat și că nu avea cum să controleze acest lucru. La dosar au fost depuse studii și păreri ale unor experți, alături de testele efectuate de Simona în intervalul de timp apropiat testului pozitiv, care au fost negative.

În cele din urmă, Simona va invoca și injustețea procesului de la Sport Resolutions, având în vedere că procesul de acolo nu a fost desfășurat tocmai în incinta unui panel independent, așa cum ar fi normal, ținând cont de influențele pe care ITIA le are.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Audierile vor avea loc între 7 și 9 februarie, iar Simona speră ca pedeapsa să fie măcar înjumătățită pentru a putea reveni în circuit.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!