Simona Halep a adresat un mesaj special de Ziua mondială a sănătăţii mintale

Simona Halep a adresat un mesaj special de Ziua mondială a sănătăţii mintale

Simona Halep a oferit un mesaj special într-o zi mondială specială, cea a sănătăţii mintale.

Fosta lideră mondială WTA, de două ori campioană de Mare Șlem în carieră, la Roland Garros în 2018 și Wimbledon 2019, a oferit un mesaj special pentru această zi, un mesaj în care a dezvoltat de ce este uneori folositor un ajutor de specialitate, inclusiv în vasta sa carieră în care a avut cu siguranță nevoie de sfaturi de acest gen:

”De multe ori am avut nevoie de un specialist în această privință, nu mi-a fost niciodată teamă să apelez la un psiholog, nu consider că atunci când vorbești cu un psiholog ai o problemă majoră, este bine să poți să te descoperi pe tine, să ai un echilibru emoțional și mental. Cred că dacă lucrezi cu tine și ești împăcat cu ceea ce faci și te accepți așa cum ești ai o șansă mult mai mare să trăiești mai frumos zi de zi”, puncta Simona, în prezent calificată în turul III la Indian Wells, pentru comunitatea Tenniswin.com, pe pagina oficială de Facebook.

Sportiva noastră s-a căsătorit recent în luna septembrie cu Toni Iuruc, iar în acest final de sezon 2021 va mai concura, pe lângă IW, la Moscova și la turneul WTA de casă de la Cluj-Napoca.

ADVERTISING

Ziua mondială a sănătăţii mintale este marcată în fiecare an la 10 octombrie. Această zi a fost stabilită, în 1992, de către Federaţia Mondială pentru Sănătate Mintală (World Federation for Mental Health), pentru a creşte gradul de conştientizare şi educaţie publică pentru înţelegerea cât mai bună a bolilor mintale şi a tulburărilor de comportament.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Simona Halep, scurtă analiză despre eșecul Emmei Răducanu la Indian Wells: Trebuie să fii atent după un Mare Șlem

ADVERTISING

Simona Halep va evolua luni dimineața în turul al treilea la Indian Wells

Simona Halep și Gabriela Ruse, eliminate de la Indian Wells în proba de dublu

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!