Sergiu Buș a semnat cu FCSB - oficial

Sergiu Buș a semnat cu FCSB - oficial

Sergiu Buș a semnat, marți, un contract valabil pe trei sezoane cu FCSB.

Mutarea anunțată încă de la prânz a fost făcută oficială în această seară de clubul „roș-albastru”:

"Bine ai venit, Sergiu Buș!

FCSB anunță că Sergiu Buș va evolua pentru echipa noastră începând cu sezonul 2020-2021.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract valabil pe trei sezoane și se va alătura lotului după încheierea actualei stagiuni. Jucătorul a fost prezentat marți în cadrul unei conferințe de presă.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

ADVERTISING

Sergiu Buș este un atacant născut la 2 noiembrie 1992, în Cluj-Napoca. A început fotbalul la CFR Cluj, club care l-a împrumutat, în primii ani de carieră, la Unirea Alba Iulia, FCM Tîrgu-Mureș și Gaz Metan Mediaș. A mai evoluat, în România, pentru Corona Brașov, de unde a plecat, în vara lui 2014, la CSKA Sofia. După șase luni în Bulgaria, a fost transferat de Sheffield Wednesday. Un an mai târziu a ajuns, sub formă de împrumut, la Salernitana, iar în ianuarie 2017 a revenit în țară, la Astra Giurgiu, din postura de jucător liber. Din iulie 2017 și până în vara lui 2019 a jucat pentru Levski Sofia, iar în sezonul 2019-2020 a jucat pentru Gaz Metan Mediaș. Are în palmares titlul de campion și Cupa României cu CFR Cluj, ambele obținute în 2010."

ADVERTISING
https://www.facebook.com/FCSBOfficial/posts/3738415429507789

În cariera sa, Buș (27 de ani) a mai trecut pe la CFR Cluj, Unirea Alba Iulia, Târgu Mureș, Corona Brașov, CSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra Giurgiu și Levski Sofia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇