Sepsi iese la atac: Budescu ne-a păcălit | Ce salariu a cerut

Sepsi iese la atac: Budescu ne-a păcălit | Ce salariu a cerut

Attila Hadnagy îl acuză pe Constantin Budescu că s-a folosit de Sepsi pentru a obține o înțelegere cu FC Voluntari.

Directorul sportiv al lui Sepsi spune chiar că Budescu este cel care s-a propus la formația din Sfântu Gheorghe, iar apoi s-a răzgândit.

"Acum o săptămână m-a sunat Budi ca s-a despărţit de FCSB şi ar fi interesat de noi. Eu am zis ca trebuie sa vorbească cu patronul prima dată, pentru că noi nu ne permitem un salariu pentru el. Am vorbit cu el, după cu patronul şi prima dată a cerut un salariu mare şi i-am zis mulţumim, nu se poate, nu reuşim să îţi oferim asta. După i-am zis ca noi avem o limită, un target. El a cerut între 15.000 şi 17.000 de euro, dar acum nu vreau să zic exact, şi ceva la semnătură, mult! Eu i-am zis că putem să-i oferim o altă sumă şi în mare ne-am înţeles", a spus Attila Hadnagy pentru telekomsport.ro.

ADVERTISING

"Ieri i-am trimis contractul, după el a mai modificat ceva că a vorbit el cu un avocat. Am fost de acord, nu era ceva mare. La 12 jumate îmi trimite mesaj că nu poate să vina că trebuie să facă bagajele, da vine de după masă. I-am zis să se grăbească că pleacă contabila. A zis că se grăbeşte şi după m-a sunat că a vorbit cu soţia şi că nu-i convine şi că nu vine… Şi că preferă Voluntari. Eu i-am zis ca ştia despre acest aspect, deci nu înţeleg schimbarea. Ne-a deranjat foarte mult. Noi chiar am crezut în el şi eram bucuroşi dacă ar fi venit. Eu mai mult m-am simţit păcălit şi patronul era nervos", a adăugat oficialul covăsnenilor.

ADVERTISING

Constantin Budescu (32 de ani) a semnat, astăzi, un contract valabil pe 6 luni cu FC Voluntari.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇