Sentință neobișnuită în procesul dintre Porumboiu și Balaj anunțată de Judecătoria Sectorului 2

Sentință neobișnuită în procesul dintre Porumboiu și Balaj anunțată de Judecătoria Sectorului 2

Judecătoria Sectorului 2 a luat o decizie mai puțin obișnuită în procesul dintre Cristi Balaj și Adrian Porumboiu.

Balaj l-a dat în judecată pe Porumboiu în 2019, după ce acesta l-a acuzat că a ajutat-o pe CFR Cluj să câștige titlurile din 2008, 2010 și 2012.

În replică, și Porumboiu l-a dat în judecată pe Balaj.

Acum, Judecătoria Sectorului 2 a stabilit că amândoi sunt vinovați: Astfel, Balaj trebuie să-i dea 10.000 de lei lui Porumboiu, iar acesta să-i dea înapoi aceeași sumă lui Balaj.

"Respinge cererile modificatoare formulate de reclamantul-pârât Balaj Pavel Cristian ca tardiv formulate. Admite în parte cererea principală. Admite în parte cererea reconvenţională. Obligă pârâtul-reclamant Porumboiu Adrian la plata către reclamantul-pârât Balaj Pavel Cristian a sumei de 10000 lei cu titlu de daune morale. Obligă reclamantul-pârât Balaj Pavel Cristian la plata către pârâtul-reclamant Porumboiu Adrian a sumei de 10000 lei cu titlu de daune morale.

ADVERTISING

Respinge în rest cererea principală şi cererea reconvenţională ca neîntemeiate. Ia act că reclamantul-pârât Balaj Pavel Cristian şi pârâtul-reclamant Porumboiu Adrian înţeleg să solicite cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu apel în termen de 30 de zile", se arată în minuta deciziei.

Decizia nu este definitivă.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇