Se cunosc primele semifinaliste ale EURO Under 21. Dramatism în Giulești (Video)

Se cunosc primele semifinaliste ale EURO Under 21. Dramatism în Giulești (Video)

Israel și Spania sunt primele două semifinaliste ale Campionatului European de tineret Under 21, turneu final desfășurat în România și Georgia în această perioadă.

Țara gazdă Georgia a pierdut dramatic în fața Israelului la finele loviturilor de departajare, după 0-0 la capătul celor 120 de minute regulamentare. A fost 4-3 la penaltiuri pentru israelieni, care au produs multă tristețe la Tbilisi. Georgia a marcat prin Azarovi întâi, dar Cohen a egalat. S-a ajuns la 2-2, moment în care georgienii au ratat prima lovitură de departajare. Gazdele au ratat și cea de-a 5-a lovitură de la 11 metri, astfel că Israel U21 s-a calificat în semifinalele EURO.

În partea cealaltă, pe Giulești, favorita Spania a trecut cu greu de Elveția, 2-1, după prelungiri, la finele unui meci care nu prea i-a făcut cinste. Sergio Gomez a marcat târziu în minutul 68 cu un șut de la distanță, un gol ce părea că va închide conturile. Ibericii s-au relaxat prematur însă, iar în minutul 92 au fost egalați de Amdouni. Miranda a reluat însă decisiv în minutul 103, profitând și de o nefericită deviere helvetă în proprie poartă.

ADVERTISING

Spania va întâlni în careul de ași învingătoarea dintre Franța și Ucraina, iar Israel va fi împerecheată cu învingătoarea dintre Anglia și Portugalia.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!