Se apropie momentul adevărului în Champions League pentru Pep Guardiola

Se apropie momentul adevărului în Champions League pentru Pep Guardiola

Pep Guardiola, suporterii și conducerea de pe Etihad Stadium își doresc mai mult ca niciodată trofeul UEFA Champions League. Manchester City este singura formație calificată în semifinalele acestei ediții, ce nu a reușit să se impună în vreo finală. Celelalte 3 reprezentante sunt Real Madrid, Inter Milano și AC Milan.

Erling Haaland, rege în Premier League și UEFA Champions League

Cu un Erling Haaland în formă maximă, nu este de mirare faptul că Manchester City este favorita numărul 1 conform cotelor Champions League. Atacantul norvegian a fost decisiv în derby-ul câștigat de ”cetățeni” contra celor de la Arsenal, pe Etihad Stadium. Pep Guardiola nu i-a oferit vreo șansă lui Mikel Arteta, pe care l-a învins cu scorul de 4-1. Vârful scandinav a oferit două pase decisive și a închis tabela de marcaj în prelungiri.

🚨 REACTION 🚨 Erling Haaland BREAKS Premier League RECORD for goals in a season 😱 | ESPN FC

Acum Manchester City este la mâna ei în ceea ce privește titlul în Premier League, iar Haaland va deveni golgheterul competiției. Fostul atacant al celor de la Borussia Dortmund a trecut de borna 30 în dreptul golurilor marcate. Nici în Champions League acesta nu s-a lăsat mai prejos, marcând deja de 12 ori. Astfel, cu Haaland într-o asemenea formă, Manchester City este mare favorită – având o cotă de 1.70 pentru a se impune în finala de la Istanbul. Următoarea pe listă este chiar adversara britanicilor din semifinale – Real Madrid – cu o cotă de 4.00.

ADVERTISING

Inter Milano este favorita numărul 3, cu o cotă de 8.00 la casele de pariuri. Ultima șansă pare să o aibă AC Milan. Brahim Diaz, Giroud și Rafael Leao au primit o cotă de 8.50 pentru a pune mâna pe trofeul UEFA Champions League. Până să se gândească la medaliile de aur, Stefano Pioli trebuie să găsească o cale pentru a-și elimina rivala locală.

Erling Haaland vs Vinicius & Rodrygo

Erling Haaland a reușit să marcheze de 12 ori în ediția 2022/2023 de UEFA Champions League – având mai multe goluri decât Vinicius Jr. & Rodrygo la un loc. Aceștia au punctat de 6 respectiv 5 ori. Vinicius a fost însă mult mai decisiv pentru Real Madrid, având și 6 pase decisive. De la cei doi așteaptă fanii madrileni minuni în semifinale, în condițiile în care Karim nu mai pare să fie jucătorul care câștiga Balonul de Aur.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De partea cealaltă, Erling Haaland îl va avea alături pe algerianul R. Mahrez – cel care are 3 goluri în actuala ediție. Kevin de Bruyne reprezintă și el o piesă importantă din angrenajul echipei, mijlocașul belgian bifând 5 pase decisive.

Manșa tur dintre Real Madrid și Manchester City este programată pe data de 9 martie 2023, de la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu. Real Madrid pornește cu șansa a doua, având o cotă de 3.05 la victorie. Remiza între cele două este cotată cu 3.65, în timp ce un succes al britanicilor este cotat cu 2.35.

Returul este programat pe Etihad Stadium, de la ora 22:00, pe data de 17 martie 2023.

HIGHLIGHTS | Real Madrid 3-1 Man City (6-5 Aggregate)

Derby della Madonnina cu repetiție

Cine se poate sătura de un Derby della Madonnina? Cu siguranța nu fanii italieni. AC Milan și Inter s-au întâlnit deja de 3 ori în sezonul competițional 2022/2023. Scorul este 2-1 în favoarea celor de la Inter, după victoria din Supercupa Italiei. În campionat, ambele s-au impus atunci când au pornit din postura de formație gazdă.

ADVERTISING

Primul duel dintre cele două în semifinale va avea loc pe 10 mai 2023, de la ora 22:00. AC Milan – care este gazdă – are o cotă de 2.85. Remiza este cotată cu 3.20, în timp ce succesul oaspeților cu 2.75. Pe 16 mai 2023, tot de la ora 22:00, cele două echipe italiene vor juca pentru locul în finala UEFA Champions League, pe aceeași arenă.

Cotele pot suferi modificări.