Scoțienii anunță un schimb răsunător prin care Ianis Hagi ar ajunge să evolueze în Superliga

Scoțienii anunță un schimb răsunător prin care Ianis Hagi ar ajunge să evolueze în Superliga

Ianis Hagi se apropie vertiginos de o despărțire din ce în ce mai anunțată de către cei de la Glasgow Rangers, echipă de unde aparține și care l-a împrumutat sezonul trecut în Spania la Alaves.

Fostul șeptar din Scoția a intrat în ultimul an de contract cu Rangers, care nu mai pare dispusă să mai aibă răbdare cu românul, care a jucat în toate meciurile de la EURO 2024 pentru România.

Rangers și-l dorește în continuare cu mare ardoare pe golgheterul Rapidului, kosovarul Albion Rrahmani (24 de ani), iar portalul Rangers News anunță un posibil schimb de mare răsunet Hagi contra Rrahmani cu Rapid București: ”Cu toate acestea, un schimb cu Rapid București ar putea fi în cărți. Noul antrenor al Rapidului, Neil Lennon, și-a exprimat admirația pentru un om pe care îl cunoaște bine din derby-urile Old Firm, iar Albion Rrahmani ar putea să meargă în direcția opusă”, a scris sursa menționată mai sus.

ADVERTISING

Știrea vine la puțin timp după ce chiar noul antrenor al Rapidului, nord-irlandezul Neil Lennon a declarat că și-l dorește pe Hagi la echipă: ”Vino aici, vino să joci la Rapid! E bine-venit dacă vrea. A avut probleme cu accidentările, dar este un jucător bun. Deci e bine-venit aici, să-i spuneţi”, a declarat fostul campion cu Celtic la o conferință de presă.

Ianis Hagi, 25 de ani, are o cotă de piață acum de 2 milioane de euro. El a evoluat în două perioade în Liga 1, de fiecare dată pentru Viitorul, actualmente Farul. 99 de meciuri, 16 goluri și 21 de pase decisive a reușit ”Prințul Hagi” la Rangers.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!