Schimbare de ultimă oră în lotul naționalei României, după accidentarea lui Florin Tănase

Schimbare de ultimă oră în lotul naționalei României, după accidentarea lui Florin Tănase

Echipa națională a României la fotbal nu se va putea baza pe fostul căpitan al lui FCSB, Florin Tănase, după accidentarea acestuia de ultimă oră din țările arabe.

Tănase, 27 de ani, a jucat doar 15 minute în jocul dintre Al Jazira și Al Wahda, vineri seara. El a suferit o accidentare şi nu se va mai prezenta duminică, 13 noiembrie, la reunirea tricolorilor. În locul său, selecționerul Edi Iordănescu l-a convocat pe Daniel Paraschiv de la FC Hermannstadt, atacant de 23 de ani, cu 8 goluri marcate în acest sezon, anunță FRF.

ADVERTISING

România va avea două meciuri amicale în luna noiembrie, pe 17 cu Slovenia pe Cluj Arena, iar pe 20 cu Moldova, pe stadionul Zimbru din Chișinău, de la orele 18.30 și respectiv 20.30, ambele întâlniri urmând să fie LIVE text pe SpotMedia.ro.

În lotul convocat de Iordănescu pentru această acțiune se află mai mulți jucători debutanți la naționala mare, e vorba de Mihai Popa (22 de ani, portar FC Voluntari), Radu Opruţ (24 de ani, fundaş stânga Hermannstadt), Alexandru Pantea (19 ani, fundaş dreapta FCSB), Antonio Sefer (22 de ani, mijlocaş Rapid) şi Claudiu Petrila (22 de ani, mijlocaş CFR Cluj).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România se pregătește pentru startul preliminariilor Euro 2024 din Germania, care vor începe în luna martie a anului viitor. Suntem într-o grupă de calificare cu Elveția, Kosovo, Belarus, Andorra și Israel.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!