Edi Iordănescu a găsit vinovatul pentru căderea lui Octavian Popescu: Ce îl afectează pe jucătorul de la FCSB

Edi Iordănescu a găsit vinovatul pentru căderea lui Octavian Popescu: Ce îl afectează pe jucătorul de la FCSB

Selecționerul Edi Iordănescu a găsit vinovatul pentru căderea înregistrată de Octavian Popescu de la FCSB.

Octavian Popescu este de nerecunoscut în acest sezon și Edi Iordănescu spune că nu este copt pentru marea performanță.

De asemenea, Iordănescu este de părere că Gigi Becali este vinovat pentru regresul lui Popescu, deoarece a pus o presiune prea mare pe el.

”Din păcate, Tavi Popescu e pe un trend descendent. Eu am fost pus la zid de multe persoane de cum am gestionat relația cu el la națională. Din păcate, nu mi-aș fi dorit ca declinul lui să fie atât de abrupt. S-a dovedit că el nu e încă copt pentru marea performanță. Încă are lucruri de corectat și altele de dezvoltat. Rămâne un talent fantastic. Spun asta și după ce am văzut la națională și când am lucrat la FCSB.

ADVERTISING

Are potențial, dar trebuie lucrat cu el, personalizat și nu mă refer doar la tehnico-tactic, ci și fizic. Trebuie să pună masă pe el. Nu e un jucător pe care ne permitem să îl pierdem. Trebuie să îl îndrumăm spre calea corectă și să lăsăm cifrele, milioanele, să îl ajutăm efectiv. Altfel riscăm să mai pierdem un talent și nu ne permitem", a spus Iordănescu la Fanatik Superliga.

De asemenea, Iordănescu l-a atenționat pe Tavi Popescu și în legătură cu viața sa extrasportivă.

"Trebuie să se impună și intern și internațional. Trebuie să se impună și prin angajament, să reușească să se și apere, să facă complet momentele de joc. Să învețe ce să facă cu mingea. Să nu joace doar cu mingea la picior. Fotbalul modern înseamnă spațiu, profunzime, verticalitate.

ADVERTISING

Eu am încercat când eram la FCSB. Nu a fost singurul. Fiecare cu profilul său. Sunt sigur că face și Dică asta. A intrat în zona de confort, a crezut că e suficient nivelul la care a ajuns. Și intern are probleme, a pierdut echipa la FCSB. Sigur e și o chestie mentală. Intri într-o stare de neîncredere. El gestiona bine presiunea. Relația mea cu Tavi e una specială. Eu sunt alături de el și îl susțin aproape necondiționat. Mă aștept să își facă singur o analiză. Să înțeleagă ce are de făcut. E vorba și de viața extrasportivă. Nu e problematic, dar trebuie să aibă grijă cum se alimentează, cum se odihnește”, a mai spus Edi Iordănescu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇